Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Iluminator lichid Revolution Glow (Molten Body Gold) 100 ml

Brand: Revolution
Doriți să vă evidențiați natural pielea? Revolution Glow este o colecție potrivită pentru față și corp, care va satisface toate nevoile strălucitoare! Molten Body Glow este un lichid minunat de… Descriere și parametrii

Descriere

Doriți să vă evidențiați natural pielea? Revolution Glow este o colecție potrivită pentru față și corp, care va satisface toate nevoile strălucitoare!

Molten Body Glow este un lichid minunat de iluminare, care transformă pielea în una cu bronz divin și strălucitor.

Auriul este potrivit pentru cele mai deschise nuanțe de piele.

Caracteristici:

  • gel iluminator,
  • potrivit pentru față și corp,
  • iluminează pielea,
  • adaugă nuanță de bronz,
  • potrivit pentru cele mai deschise nuanțe de piele,

Aplicați pe claviculă, umeri, brațe și picioare. Doriți o strălucire naturală? Adăugați o cantitate mică în baza de machiaj preferată sau aplicați o cantitate mică pe degete și atingeți ușor pomeții și sub sprâncene.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde