Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Paleta fard de obraz Flamingo Mini Trio Oh My Blush 22 g

Brand: Revolution
Paleta Flamingo Mini Trio Oh My Blush cu 3 nuanțe diferite, pentru evidențierea perfectă a contururilor feței și iluminare. Garantează culori intense pe tot parcursul zilei. Paleta conține nuanțe… Descriere și parametrii

Descriere

Paleta Flamingo Mini Trio Oh My Blush cu 3 nuanțe diferite, pentru evidențierea perfectă a contururilor feței și iluminare. Garantează culori intense pe tot parcursul zilei. Paleta conține nuanțe bogate în roz, coral cald și piersică rece.  

Caracteristici:

  • profesionistă și foarte pigmentată,
  • paleta conține trei culori,
  • roz bogat, coral cald și piersică rece,
  • container metalic cu un design de pene roz.  

Aplicați cu o pensulă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde