Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ruj lichid I♥Revolution Tasty Peach ({{Lipstick 2 g

Tratează-ți buzele cu o delicatesă fructuoasă cu rujuri lichide I Heart Revolution. Datorită compoziției sale este bine aplicată și se usucă într-un finisaj semi-mat. Miroase la fel de bun ca se pare… Descriere și parametrii
Variante produs (6):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Tratează-ți buzele cu o delicatesă fructuoasă cu rujuri lichide I Heart Revolution. Datorită compoziției sale este bine aplicată și se usucă într-un finisaj semi-mat. Miroase la fel de bun ca se pare! Învelite în sticlă mată pastel cu capac. 

Caracteristici:

  • un ruj lichid,
  • ușor de aplicat,
  • se usuca imediat,
  • adaugă finisaj mat demi-.

Se aplică pe buze după cum este necesar.

Spoturi