Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă de curățare Skincare (Purifying Cleansing Paste) 75 ml

Această cremă de curățare ușoară conține caolin, care ajută la hrănirea pielii in timp ce substanțele active îndepărtează murdăria, fără a lăsa pielea uscată și cu un sentiment de tensiune. Vitamina… Descriere și parametrii

Descriere

Această cremă de curățare ușoară conține caolin, care ajută la hrănirea pielii in timp ce substanțele active îndepărtează murdăria, fără a lăsa pielea uscată și cu un sentiment de tensiune. Vitamina A, E si biotina ajută la absorbirea umezelii în piele și o păstrează hidratată, moale si suplă.

Caracteristici:

  • crema de curățare blândă
  • îndepărtează impuritățile
  • hidratează pielea,
  • o hrănește,
  • lasă pielea moale si suplă. 

Se aplică pe pielea uscată. Adăugați puțină apă și masați cu mișcări circulare. Apoi clătiți temeinic cu apă caldă.

Spoturi

Alte produse de la marca Revolution pot fi găsite aici:

A se evita contactul direct cu ochii. In cazul iritației și roșeții spălați cu apă imediat produsul si încetați sa utilizați, Destinat numai pentru uz extern.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde