Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spray demachiant Revolution Skincare (Makeup Removal Spray) 100 ml

Acest spray îndepărtează cu ușurință machiajul, este de ajuns doar să pulverizați pe întreaga față sau pe un tampon și să ștergeți. Compoziția cu betaină si glicerină ajută ca pielea să rămână moale… Descriere și parametrii

Descriere

Acest spray îndepărtează cu ușurință machiajul, este de ajuns doar să pulverizați pe întreaga față sau pe un tampon și să ștergeți. Compoziția cu betaină si glicerină ajută ca pielea să rămână moale si hidratată.

Pulverizați de la o distantă de 20 - 25 cm de față, folosind un tampon de bumbac pentru a șterge reziduurile de machiaj.

Dacă persistă roșeața sau iritațiile, încetați să folosiți produsul. Evitați contactul cu ochii. Destinat numai pentru uz extern.

Aqua (Water, Eau), Polyglyceryl-4 Caprate, Betaine, Butylene Glycol, Glycerin, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-3 Cocoate, Polyglyceryl-6 Ricinoleate, Chlorphenesin, Citric Acid.