Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spumă de curățare pentru piele Revolution Skincare (CBD Soft Foam Cleanser) 150 ml

Spuma de curățare Revolution Skincare elimină resturile de machiaj si impuritățile, lăsând pielea curată si moale. Conține ulei nutritiv și unt de shea, care calmează si are grijă de piele.  Descriere și parametrii

Descriere

Spuma de curățare Revolution Skincare elimină resturile de machiaj si impuritățile, lăsând pielea curată si moale. Conține ulei nutritiv și unt de shea, care calmează si are grijă de piele. 

Caracteristici:

  • Spumă cremoasă de curățare.
  • îndepărtează murdăria de pe piele,
  • o lasă proaspătă,
  • oferă moliciune pielii.

Se aplică pe pielea uscată. Adăugați puțină apă și masați cu mișcări circulare. Apoi clătiți temeinic cu apă caldă.

Spoturi

Dacă persistă roșeața sau iritațiile, încetați să folosiți produsul. Evitați contactul cu ochii. Destinat numai pentru uz extern.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde