Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Volumul rimel rezistent la apa Big Lash (XL Volume Waterproof Mascara) 8 g

Brand: Revolution
rimel rezistent la apa Big Lash rimel rezistent la apa este versiunea de volum rimel. perie lată, cu peri de captare densă chiar și cele mai mici genele și împachetări culoarea de la rădăcină la vârf… Descriere și parametrii

Descriere

rimel rezistent la apa Big Lash rimel rezistent la apa este versiunea de volum rimel. perie lată, cu peri de captare densă chiar și cele mai mici genele și împachetări culoarea de la rădăcină la vârf pentru volumul dramatic și în lungime. Compoziție rezistentă la apă pentru a asigura protecția împotriva neclaritate și rezistența pe tot parcursul zilei. 

Caracteristici:

  • rimel rezistent la apă,
  • pentru mega volum
  • un păr dens.
  • durează toată ziua, fără pete.

Se aplică pe gene cu ajutorul aplicatorului.

Spoturi