Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam cu extracte de macadamia și moringa Beauty & Care(Hair Conditioner) 250 ml

Brand: Revuele
Balsamul este special conceput pentru păr fragil, uscat și deteriorat, care are nevoie de îngrijire intensivă. Conține extract natural de nuci macadamia,extract de nuca de cocos si moringa, care lasă… Descriere și parametrii

Descriere

Balsamul este special conceput pentru păr fragil, uscat și deteriorat, care are nevoie de îngrijire intensivă. Conține extract natural de nuci macadamia,extract de nuca de cocos si moringa, care lasă părul strălucitor si ușor de pieptănat. După utilizare, părul dvs. va primi o nouă putere, vitalitate si strălucire si va fi moale la atingere.

Caracteristici:

  • pentru părul fragil, uscat și deteriorat,
  • întărește structura părului,
  • hrănește și revitalizează.
  • oferă părului finețe și strălucire,
  • Lasă părul flexibil si puternic,
  • produs vegan

Masați balsamul ușor în părul spălat cu șampon. Lăsați timp de 3-5 minute să acționeze și apoi clătiți cu apă.

 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde