Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă regenerantă pentru mâini si unghii cu ulei de argan Argan Oil(Hand & Nail Cream-Serum) 50 ml

Brand: Revuele
Crema pentru mâini, unghii si cuticulele din jurul lor oferă nutriția și hidratarea necesară. Întărește bariera protectoare a pielii, prevenind uscarea și se absoarbe minunat fără un sentiment gras.… Descriere și parametrii

Descriere

Crema pentru mâini, unghii si cuticulele din jurul lor oferă nutriția și hidratarea necesară. Întărește bariera protectoare a pielii, prevenind uscarea și se absoarbe minunat fără un sentiment gras. Crema regenerantă lasă pielea catifelată și moale.

Efecte:

  • hidratează și hrănește intens pielea,
  • previne uscarea,
  • regenerează,
  • nu lasă un sentiment gras pe piele.
  • se absoarbe repede,

Oricând in timpul zilei masați crema în piele.

 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde