Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Antiperspirant spray The Ritual Of Samurai Sport 24H anti-perspirant spray 50 ml

Brand: Rituals
Anti-perspirant pulverizare Ritual Samuraiului cu mirosul de bambus și cedru rece, calmează pielea și oferă protecție împotriva transpirației. Puternic, dar blând pentru piele. Descriere și parametrii

Descriere

Anti-perspirant pulverizare Ritual Samuraiului cu mirosul de bambus și cedru rece, calmează pielea și oferă protecție împotriva transpirației. Puternic, dar blând pentru piele.

Caracteristici:

  • Spray deodorant pentru bărbați,
  • cu mirosul de bambus și cedru,
  • protejează împotriva transpirației și a mirosului neplăcut,
  • nu irita pielea.

Agitați bine înainte de utilizare. Spray la o distanță de aproximativ 15 cm într-un axile uscat.

Butan, izobutan, CYCLOPENTASILOXANE, Propan, clorhidrat de aluminiu, Parfum / Fragrance, Disteardimonium Hectorit, Hexi Cinnamal, limonen, Juniperus Virginiana (cedru rosu) Extract de lemn, Phyllostachys Aureosulcata Extract (bambus) frunze, Helianthus annuus (floarea-soarelui) Ulei din semințe, citronelol, linalool, butilfenil Methylpropional, benzil salicilat, Alpha Ionona Isomethyl, cumarină, eugenol, citral.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde