Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ulei de barbă The Ritual Of Samurai (Face Beard Oil) 30 ml

Brand: Rituals
Ulei barba Ritual Samuraiului cu aroma de busuioc si ginseng hidratează pielea, înmoaie barba și lăsându-l suplu si moale. Pielea sub respirația sa nu mai uscat și de a reduce mâncărime. se absoarbe… Descriere și parametrii

Descriere

Ulei barba Ritual Samuraiului cu aroma de busuioc si ginseng hidratează pielea, înmoaie barba și lăsându-l suplu si moale. Pielea sub respirația sa nu mai uscat și de a reduce mâncărime. se absoarbe ușor și nu lasă o peliculă uleioasă pe piele, Conține extracte de ceai verde Sencha cu cantități mari de antioxidanți și ulei de jojoba, care hidratează pielea. 

Caracteristici:

  • potrivit pentru toate tipurile de piele,
  • înmoaie barba,
  • hidratează pielea,
  • reduce mâncărime,
  • se absoarbe imediat.

Îți dau ulei de palmier, 2-3 picaturi, frecati si masaj in barba si pielea de dedesubt. Neteziți-vă barba cu degetele sau cu pieptenele. Folosiți dimineața și seara sau după cum este necesar.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde