Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șampon de par Mesteacăn 260 ml

Șamponul BIO pentru păr cu extract de mesteacăn este fabricat ca un mijloace substanțiale de igiena de zi cu zi pentru toate tipurile de păr într-o formulare BIO fără SLS, SLES, fără produse… Descriere și parametrii

Descriere

Șamponul BIO pentru păr cu extract de mesteacăn este fabricat ca un mijloace substanțiale de igiena de zi cu zi pentru toate tipurile de păr într-o formulare BIO fără SLS, SLES, fără produse petroliere, fără silicon și fără parabeni. Formează o spumă abundentă și are o putere de curățare si spălare mare fără păr a elimina extrem grăsimea parului. Betainele adăugate, împreună cu lecitina vegetala lasă pielea spălată, hidratată și naturală, plăcut înmoaie părul. Cu proprietățile utile BIO șamponul este blând atât cu corpul cât și cu natura. Este foarte moale și plăcut pentru utilizare.

Caracteristici:

  • șampon cu extract de mesteacăn,
  • in calitate BIO,
  • potrivit pentru toate tipurile de păr,
  • în mod eficient spală părul,
  • îl înmoaie,
  • adaugă moliciune și strălucire.

Cum se folosește

Se aplică pe părul umed, spumați și apoi clătiți.

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde