Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șampon dezinfectant Haematomyzus 82 ml

Șamponul pentru corp si par cu adăugarea unui extract modificat de crizantema dalmată este folosit pentru curățarea intensivă a corpului si infectării corpului de păduchi.   Descriere și parametrii

Descriere

Șamponul pentru corp si par cu adăugarea unui extract modificat de crizantema dalmată este folosit pentru curățarea intensivă a corpului si infectării corpului de păduchi.  

Caracteristici:

  • cu un extract din crizantema dalmata,
  • Aceasta ajută parul sa scape de păduchi,
  • Curata si spala parul
  • nu contine SLS, SLES, siliconi, parabeni, produse petroliere.

Cum se folosește

Pe parul umed, se aplică cantitatea necesară de șampon și cu masarea creați o spuma groasa. Masați parul cu spuma aproximativ două minute, se spală și se aranjează in mod normal.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde