Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spumă vopsea semi-permanentă Expert Mousse (Semi-Permanent Mousse Color) 100 ml

Spuma semi-permanentă de nuanțare Igora Expert Mousse, este o spumă de culoare, care adaugă strălucire părului și durează până la 8 spălări. Asigura o acoperire de 20% a părului cărunt - ușor de… Descriere și parametrii
Variante produs (16):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Spuma semi-permanentă de nuanțare Igora Expert Mousse, este o spumă de culoare, care adaugă strălucire părului și durează până la 8 spălări. Asigura o acoperire de 20% a părului cărunt - ușor de aplicat. Folosit pentru a reînvia și a corecta culoarea. 

Caracteristici:

  • spumă pentru colorare,
  • rezistență până la 8 spălări,
  • aplicare ușoară,
  • pentru a reîmprospăta și a corecta culoarea.

Înainte de a aplica vopseaua, spălați parul cu șampon. Agitați bine înainte de utilizare și întoarceți-l cu capul în jos. Folosiți mănuși de protecție. Se aplică pe părul umed și se masează ușor pentru a crea o spumă, apoi întindeți mielul uniform cu o perie sau pieptene.

Durata aplicării este de 3-5 minute pentru a revigora culoarea și nutriție, rezultate pentru o culoare intensă și în profunzime 15 până la 20 La sfârșitul perioadei de expunere, clătiți bine părul până când apa este limpede. Nu este necesară o șamponare suplimentară.