Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Șervețele Antibacteriene pentru suprafețe CIF Power & Shine Citrus 90 bucăți

Brand: Alte Cod: kOS165

Descriere

Șervețelele antibacteriene CIF Power & Shine Citrus au o gamă largă de utilizare - pot fi folosite pentru chiuvetă, aragaz, cabină de duș, frigider, coș de gunoi, WC, masă birou, etc. Șervețelele nu sunt potrivite pentru igiena personală. Curățați și dezinfectați într-un singur pas pentru a elimina 99,9% din bacterii. 

Caracteristici:

  • Șervețele antibacteriene pentru suprafețe,
  • nu sunt potrivite pentru igiena personală,
  • pentru a dezinfecta chiuveta, aragazul, cabina de duș, frigiderul etc.,
  • elimina 99,9% de bacterii.
Brand: Alte

Sub marca alții pot găsi o varietate de produse. Vom selecta furnizorii de produse unice, care sunt cunoscute pentru înaltă calitate și efecte dovedite.

Mai multe

Sub marca alții pot găsi o varietate de produse. Vom selecta furnizorii de produse unice, care sunt cunoscute pentru înaltă calitate și efecte dovedite.

Alte
zile
:
ore
:
minute
:
secunde