Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pastă de dinți pentru albire Green Tea 100 ml

Brand: SPLAT
Pasta de dinți fără fluorură Green Tea conține extracte active din ceai verde, mușețel și salvie, și oferă pe tot parcursul zilei protecție împotriva plăcii. Sideful natural din scoici marine conține… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți fără fluorură Green Tea conține extracte active din ceai verde, mușețel și salvie, și oferă pe tot parcursul zilei protecție împotriva plăcii. Sideful natural din scoici marine conține calciu si aminoacizi pentru a întări smalțul dinților. Extractul de ulei esențial de mușețel are proprietăți antiinflamatoare, calmante și proprietăți de vindecare. Extractele de salvie și de ceai verde au un efect calmant și anti-inflamator asupra gingiilor. Sistemul inovator Sp.White System® - albește in siguranță smalțul dinților și adaugă luciu ridicat.

Caracteristici:

  • Pastă de dinți pentru albire fără fluorură,
  • protejează împotriva formării plăcii,
  • întărește smalțul,
  • are un efect anti-inflamator asupra gingiilor,
  • albește dinții si curăță.
Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți și curățați de cel puțin două ori pe zi.

Spoturi

Alegeți și alte produse de îngrijire a cavității bucale!
zile
:
ore
:
minute
:
secunde