Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pastă de dinți pentru albire Sea Mineral)}} 75 ml

Brand: SPLAT
Pasta de dinți pentru albire Sea Minerals conține hidroxiapatita de calciu (PAA), este îmbogățită de minerale marine și extracte de alge marine, care consolidează în mod eficient și remineralizează… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți pentru albire Sea Minerals conține hidroxiapatita de calciu (PAA), este îmbogățită de minerale marine și extracte de alge marine, care consolidează în mod eficient și remineralizează smalțul și previne formarea cariilor dentare. Moleculele de hidroxiapatita de calciu (PAA), reduc în mod eficient sensibilitatea. Mineralele marine consolidează în special smalțul dinților și extractele din alge marine spirulina au un efect benefic asupra gingiilor. Componenta specială Polydon® dizolvă placa moale și previne formarea tartrului. Paste ușor albește dinții, lăsându-i perfect curați, netezi și strălucitori. Combinația de calciu si fluorură protejează dinții de carii. Pasta are un miros proaspăt de mare. conține fluorură (500 ppm).

Caracteristici:

  • pastă de dinți pentru albire,
  • previne formarea cariilor,
  • întărește smalțul dinților,
  • reduce sensibilitatea dinților,
  • albește delicat dinții,
  • oferă respirație proaspătă,
Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți și curățați de cel puțin două ori pe zi.

Spoturi

Alegeți și alte produse de îngrijire a cavității bucale!
zile
:
ore
:
minute
:
secunde