Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam de par uscat în Day 2 Shine Reviver Nourishing Mist 100 ml

Brand: TRESemmé
balsam de par uscat în Ziua 2 Shine Împrospătarea da hidratarea parului si prospețime. Formula sa ușoară nu afectează păr - pentru regenerarea rapidă a părului, fără utilizarea apei.  Descriere și parametrii

Descriere

balsam de par uscat în Ziua 2 Shine Împrospătarea da hidratarea parului si prospețime. Formula sa ușoară nu afectează păr - pentru regenerarea rapidă a părului, fără utilizarea apei. 

Caracteristici:

  • Balsam uscat
  • are grijă de părul normal si gras,
  • hidratează părul,
  • El le dă prospețime,
  • nu încarcă părul,

A se agita bine înainte și în timpul utilizării, spray părul de la mijloc la vârf la o distanță de 25 cm. Apoi, pieptene părul.