Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aparat de ras Cut Throat + lame de ras de rezervă Double Edge Blades 5 buc

Cu aparatul de ras Wilkinson Premium, veți obține un bărbierit complet inegalabil și veți regla forma exactă a bărbii dvs. fără a vizita un expert. Un aparat elegant, cu mâner negru, va fi… Descriere și parametrii

Descriere

Cu aparatul de ras Wilkinson Premium, veți obține un bărbierit complet inegalabil și veți regla forma exactă a bărbii dvs. fără a vizita un expert. Un aparat elegant, cu mâner negru, va fi însoțitorul dvs. cu care veți obține un bărbierit perfect. Pachetul include și 5 cuțite clasice pentru schimb. 

Caracteristici:

  • pentru un bărbierit complet,
  • pentru forma exactă a bărbii,
  • aparat de ras elegant, cu mâner negru,
  • 5 lame de rezerva

Utilizați conform instrucțiunilor. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde