Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aparat de ras metalic pentru bărbați Double Edge Classic

Lamele de rezerva Wilkinson Classic, sunt cele mai populare de zeci de ani. Lamele de ras sunt realizate din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate. Tratamentul de suprafață triplu nobil asigură… Descriere și parametrii

Descriere

Lamele de rezerva Wilkinson Classic, sunt cele mai populare de zeci de ani. Lamele de ras sunt realizate din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate. Tratamentul de suprafață triplu nobil asigură ca lama să rămână ascuțită mai mult timp. Acoperirea și fixarea lamei de ras împotriva alunecării reduce riscul de tăiere. Designul integral metalic al mânerului, garantează echilibrul și aderența perfectă.

Caracteristici:

  • aparat de ras pentru bărbați cu capete interschimbabile,
  • lame din otel inoxidabil,
  • proiectare integrală a mânerului din metal.

Utilizați conform instrucțiunilor.

Corp aparat de ras + 5 lame de schimb 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde