Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aparat de ras pentru femei Wilkinson Intuition Naturals Sensitive

Aparatul de ras Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care, are patru lame, care sunt înconjurate de săpun cu balsam și care înlocuiesc spuma de ras sau gelul. Capul de ras de la Wilkinson Sword… Descriere și parametrii

Descriere

Aparatul de ras Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care, are patru lame, care sunt înconjurate de săpun cu balsam și care înlocuiesc spuma de ras sau gelul. Capul de ras de la Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care, rade, spumează și oferă hidratarea necesară într-o singură etapă.

Caracteristici:

  • aparat de ras pentru femei, cu capete interschimbabile,
  • 4 lame având săpun cu balsam,
  • pentru un ras rapid și ușor.

Mai întâi umeziți pielea, apoi radeți părul în direcția de creștere. 

aparat de ras + 1 cap de rezervă,

zile
:
ore
:
minute
:
secunde