Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aparat de ras pentru femei Wilkinson Quattro for Women

Quattro pentru femei este primul aparat ras din lume pentru femei, cu 4 lame. Capul său rotativ garantează o radere ideală, iar grila de protecție de la lame, vă protejează împotriva tăierii. Banda… Descriere și parametrii

Descriere

Quattro pentru femei este primul aparat ras din lume pentru femei, cu 4 lame. Capul său rotativ garantează o radere ideală, iar grila de protecție de la lame, vă protejează împotriva tăierii. Banda hidratantă cu perle de pudră și extract de papaya vă hrănește pielea. Datorită benzii, se va ușura întreaga procedură de ras. Mânerul confortabil, cauciucat, se potrivește perfect în mână și garantează precizia mișcărilor.

Caracteristici:

  • aparat de ras pentru femei cu capete interschimbabile,
  • cu 4 lame,
  • cap rotativ pentru o radere ușoară,
  • bandă hidratantă,
  • mâner cauciucat,
  • pentru o radere fină

Mai întâi umeziți pielea, apoi radeți părul în direcția de creștere. 

aparat de ras + 1 cap de schimb,

zile
:
ore
:
minute
:
secunde