Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cap de rezervă Wilkinson Quattro for Women 3 buc

Capul de rezervă cu patru lame pentru aparatul de ras Wilkinson Sword Quattro for Women asigură până la câteva zile, o piele moale catifelată la axile, picioarele și bikini . Benzile hidratante cu… Descriere și parametrii

Descriere

Capul de rezervă cu patru lame pentru aparatul de ras Wilkinson Sword Quattro for Women asigură până la câteva zile, o piele moale catifelată la axile, picioarele și bikini . Benzile hidratante cu aloe vera și vitamina E asigură o radere blândă. O grilă de protecție specială pe lame, asigură o protecție suplimentară împotriva iritațiilor pielii și rănilor cauzate de tăierea cu lama de ras.

Caracteristici:

  • capete de rezervă pentru aparatul de ras pentru femei,
  • 3 bucăți într-un pachet,
  • cu 4 lame,
  • pentru o radere netedă.
Așezați capul de rezervă în aparatul Wilkinson Quattro for Women, aplicați un gel de ras, pe piele și radeți părul nedorit.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde