Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Capete de rezervă Wilkinson Intuition Naturals Sensitive 3 buc

Pentru un bărbierit corect și blând,aveți aici capete de ras de rezervă Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care cu săpun. Are un cap mobil cu 4 lame înconjurate de hidratant, lapte hipoalergenic… Descriere și parametrii

Descriere

Pentru un bărbierit corect și blând,aveți aici capete de ras de rezervă Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care cu săpun. Are un cap mobil cu 4 lame înconjurate de hidratant, lapte hipoalergenic conținând 100% extract natural de aloe vera și vitamine pentru a îngriji pielea cât mai profund. Datorită acestuia, nu este nevoie de mai mult săpun, gel sau spumă de ras.

Caracteristici:

  • capete de rezervă pentru aparatul de ras pentru femei,
  • cu 4 lame,
  • 3 bucăți într-un pachet,
  • pentru un ras neted.

Așezați capul de rezervă în aparatul de ras Wilkinson Intuition Naturals Sensitive și radeți.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde