Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Capete de rezervă Wilkinson Intuition Complete 3 bucăți

Când tot ce e bun se unește, apare Complete! Wilkinson prezintă cel mai bun ras din linia Intuition. Capete de rezervă pentru aparatul de ras Wilkinson Intuition Complete. Descriere și parametrii

Descriere

Când tot ce e bun se unește, apare Complete! Wilkinson prezintă cel mai bun ras din linia Intuition. Capete de rezervă pentru aparatul de ras Wilkinson Intuition Complete.

Caracteristici:

  • capete de rezervă pentru aparatul de ras pentru femei,
  • 3 bucăți într-un pachet,
  • pentru un ras neted.
Așezați capul de rezervă în aparatul Wilkinson Intuition Complete, aplicați gel de ras pe piele și radeți părul nedorit.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde