Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Trimer pentru sprâncene Wilkinson Intuition Perfect Finish

Perfect Finish - perfecționați-vă stilul! Aparat de ras pentru forma sprâncenelor. Dați formați-vă sprâncenelor cu o precizie absolută. Cu trimerul puteți ajunge în locuri greu accesibile. Fiecare… Descriere și parametrii

Descriere

Perfect Finish - perfecționați-vă stilul! Aparat de ras pentru forma sprâncenelor. Dați formați-vă sprâncenelor cu o precizie absolută. Cu trimerul puteți ajunge în locuri greu accesibile. Fiecare aparat de ras este ambalat cu un capac protector. Îndepărtează chiar și cele mai fine fire de păr pentru un look perfect. Mânerul este subțire și ușor de manevrat. 

Caracteristici:

  • trimer pentru forma sprâncenelor.
  • ușor de utilizat,
  • elimină chiar și cele mai fine fire de păr,
  • pentru un aspect perfect al sprâncenelor,

Utilizați pentru a ajusta sprâncenele după cum este necesar. 

3 lame + 3 capace protectorare

zile
:
ore
:
minute
:
secunde