Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lumânare doză de metal Red Currant & Cedar 240,9 g

Brand: WoodWick
Lumânarea Red Currant & Cedar - este un parfum delicat de coacăze și zmeură proaspăt culese, cu o atingere ușoară de lemn de cedru. Lumânarea luxoasă într-un doză ovală cu un design inspirat din… Descriere și parametrii

Descriere

Lumânarea Red Currant & Cedar - este un parfum delicat de coacăze și zmeură proaspăt culese, cu o atingere ușoară de lemn de cedru. Lumânarea luxoasă într-un doză ovală cu un design inspirat din galeriile de artă și decorată cu capac, care previne pierderea mirosului. Noua inovație patentată cu fitil din lemn 100% natural permite eliberarea rapidă a aromei și o mai bună ardere. Fitilul unic din lemn asigură un efect unic de foc care arde în șemineu și are o flacără strălucitoare.Cel mai elegant si mai curat design pentru încăperile clasice si moderne. Lumânarea este realizată manual în SUA, folosind ceară de înaltă calitate, unde o componentă semnificativă este ceara de soia. Arde până la 50% mai mult timp decât parafina, este fabricată din resurse durabile și este biodegradabilă. Datorită cerurilor utilizate și fitilului din lemn ard lumânările Woodwick fără probleme și au una dintre cele mai lungi perioade de ardere.

Caracteristici:

  • lumânare de lux,
  • într-o doză de metal
  • sunet plăcut de lemn arzând,
  • fitilul permite o ardere mai bună,
  • fabricată manual în SUA,
  • din ceară de înaltă calitate,
  • ceara este biodegradabilă.

Utilizați lumânarea conform instrucțiunilor.