Trebuie asortate, asta e ceea ce îți trece prin minte, în fiecare dimineață, când stai în fața dulapului și alegi ce haine vei îmbrăca azi. După ce te schimbi a cincea oară, ai câștigat. În sfârșit, outfitul pe care ți l-ai imaginat - campionul! :-) Dar încă îi mai lipsește ceva. Ca și fiecare operă de artă, și outfitul tău trebuie decorat, asortat, armonizat. Și acum altfel, dacă nu cu bijuterii pefecte și ceasuri stilate?

 

Fiecare femeie are lucruri care îi par firești. Unele se simt fără bijuterii, de parcă au ieșit în stradă fără pantaloni, altele de-abia suportă un simplu inel de logodnă și o pereche de cercei mici. Nu există instrucțiuni generale, cum să porți bijuteriile, chiar dacă stiliștii și diferite bloguri tematice ne recomandă ce și cum. Sfatul cel mai simplu este, poartă ceea în ce te simți tu însăți. Îți plac cerceii cercuri? Atunci poartă cercei cercuri.

 

 

 

Cu piesele clasice atemporale nu vei da greș niciodată. La fel cum ai în dulap o rochie neagră de cocktail, blugi drepți sau cămașă albă, așa și în caseta de bijuterii ai piese, care nu te vor plictisi niciodată. Dintre ele fac parte cerceii stud, colierul cu perle sau inelul cu piatră transparentă. Printre brandurile, care respectă eleganța și simplitatea, fără îndoială, este și Calvin Klien.

 

 

 

Asortarea accesoriilor este la fel ca și condimentarea sosurilor. Uneori parcă nu-i ajunge ceva, dar dacă exagerezi... Am putea spune, că modestia se poartă, pentru că adesea prea multe accesorii strică. Încearcă să alegi ceasul așa, ca să se asorteze cel puțin cu inelele și brățara. Cu siguranță, nu mai e valabil că poți purta doar ceas sau brățară. Dimpotrivă. Brățara din piele se potrivește perfect cu un ceas stilat cu curelușă din piele sau metal. Una, însă, e suficientă.

 

 

 

Ceasurile nu sunt un semn de punk, ci a standardului de viață. Stiliștii susțin, că în funcție de ceasul pe care îl purtați, pot spune ce tip de persoană sunteți. După părerea noastră se cam laudă. Mai ales, că în lumea bărbaților și lumea business, ceasul mai degrabă reprezintă nivelul de venituri, decât tipul de personalitate... În cazul femeilor, lucrurile sunt mai clare. Purtăm ceasurile, care ne plac, care se potrivesc cu stilul nostru, cu bijuteriile, dar și cele pe care le poartă idolul nostru de modă. Ceasul este accesoriul, care urmează după geantă și cercei. Pur și simplu ne este mai ușor.

Piesele preferate

 

 

 

 

Sfatul nostru: Cum să alegi un colier?

 

Îți place să porți coliere, dar eziți de fiecare dată pe care să-l alegi? Atunci când alegi colierul potrivit, depinde mult de ocazie și outfit. Cea mai simplă regulă spune, că forma colierului trebuie să fie la fel ca forma decolteului. Deci, coliere rotunde pentru decolteuri rotunde, iar colierele cu pandativ pot fi asortate cu decolteuri în V. Colierele lungi se potrivesc peste pulover sau helancă, sau pentru ocaziile festive cu decolteul adânc. Lungimea colierului și modelul trebuie alese și în funcție de forma gâtului. Cu cât este colierul mai strâns și mai scurt, cu atât mai mult reduce optic lungimea agâtului. Pentru efectul invers, alege colierele lungi în formă de "V". ​​​​​​​