Uneori se poate întâmpla, ca în zilele agitate din ajunul Crăciunului, să uiți de cineva apropiat… Sau să hotărăști atât de mult timp, ce să-i pui sub brad, încât până la Crăciun mai rămân doar câteva zile și se cam strânge funia la par. Nu dispera și comandă un voucher cadou electronic.

 

În 5 minute îl ai în e-mail, îl dai la imprimantă și  „no stress”. Cu toate acestea, un voucher cadou nu este neapărat o rezolvarea unei situații de urgență. La fel, le oferi celor dragi posibilitatea de a decide și de a alege ceea ce își doresc cu adevărat. :-)

 

Ești un pic mai poznaș? Atunci, fă rost de câteva cutii de diferite mărimi și ambalaează-le ca  o „Matrioșcă”. Însă, în ultima cea mai mică cutie, nu e neapărat să fie voucherul, ci poate fi o hartă, coordonate sau indicii, care vor ajuta la găsirea comorii. Acest mod de a oferi cadoul, nu va bucura doar copiii, dar și adulții se vor distra de minune. Ce zici să-l ascunzi în cutia poștală? Ca și cum Moș Crăciun a trimis cadoul prin poștă.

Decorează cu el bradul

 

Voucherul tipărit îl poți plia ca un origami și îl poți agăța pe brad printre alte decorații. Tot ce trebuie să faci este să spui că unul dintre cadouri este ascuns și înainte să înceapă Cenușăreasa, distracția vă fi garantată. Pliază și distrază-te.

 

Dacă nu ești un mag de origami, decupează din voucher un triunghi, pliază-l simplu, pune-l pe un bețișor și ai în mână un brăduț. Mai lipește pe el o stea din celofanul de la bomboane și nu vei da greș.

 

Dacă nu dorești să fie imediat clar că este vorba de un voucher, adăugați-l la un cadou practic. Ce-ar fis ă-l ascunzi într-un pachet plin de șosete. Cadoul practic va avea brusc o picătură de farmec.

 

Ce zici de un mesaj într-o sticlă? O sticlă obișnuită este suficientă. Răsucește voucherul, pune-l în sticlă, astupă sticla cu un capac de plută și cadoul e gata. Sau te poți juca un pic. Umple sticla cu nisip sau scoici de la mare și pune în ea un mesaj, din care să fie clar că voucherul este pentru un costum de baie sau alte lucruri pentru vacanța împreună.

Și dacă ai imprimantă alb-negru?

 

Nu dispera. Un voucher colorat tipărit în alb și negru nu arată foarte reprezentativ, dar îl poți adapta, ca să-l poți colora mai târziu. Colorează-l singur sau dăruiește-l cu o cutie de creioane colorate, astfel încât destinatarul să se bucure în singurătate de câteva momente de creativitate.

Ce faci dacă nu ai imprimantă?

 

Nu ai imprimantă? După ce vei primi voucherul cadou în e-mailul tău, pregătește-l pentru al trimite persoanei căreia dorești să-l dăruiești, iar sub brad pregătește un puzzle sau cuvinte încrucișate. Răspunsul la ele va fi, că trebuie să-și verifice e-mailul. Vei avea timp să trimiți voucherul cadou în timp ce persoana dragă va ghici ghicitoarea.

 

 

Un voucher cadou nu este neapărat o situație de urgență. Îi poți insufla un aspect mult mai personal anume prin modul în care îl vei oferi. Și la fel te va ajuta să te ferești un pic de agitația de Crăciun.

 

Crăciun frumos plin de inspirație <3