Cum să împachtați original voucherul cadou

Uneori se poate întâmpla că în graba din ajunul Crăciunului nu le veți reuși pe toate și veți uita de cineva apropiat …Sau vă gândiți atât de mult, ce să-i dăruiți, că nici nu vă dați seama că au mai rămas doar câteva zile până la Crăciun și nu mai știți cum vă veți descurca. Nu disperați și comandați un voucher cadou electronic. În 5 minute îl veți primi în e-mail, îl tipăriți și no stress.

Iar creativitatea o puteți manifesta atunci când îl veți oferi. Nu uitați, în plic știe să-l pună fiecare.…

1. Voucherul cadou tipărit îl puteți pune pe brad ca o decorație. Sursa: Pinterest.com

2.Cadou în formă de origami, împăturiți și jucați-vă. Iar dacă nu sunteți magi origami, atunci tăiați voucherul în formă de triunghi, pliați-l ca o armonică și puneți-l pe un bețișor să arate ca un brăduț. Dacă îi veți pune și o stea din celofană pentru bomboane, va fi ideal.

3. Cu cât e mai mare cutia, cu atât e mai bun cadoul. Vreți să vă distrați un pic? Căutați câteva cutii de diferite mărimi și împachetați voucherul cadou ca o păpușă rusească „matrioska“.

4. Mesaj în sticlă. E suficient să aveți o sticlă simplă. Puneți voucherul în sticlă pur și simplu pliat, astupați cu un capac de plută și cadoul e gata. Sau vă puteți juca un pic. Ardeti voucherul cu bricheta pe la margini, umpleți sticla cu nisip, scoici sau altceva cu tematică marină. Și scrieți și un mesaj, că voucherul poate servi pentru cumpărarea costumului de baie sau a altor piese pentru concediul comun.

5. Pe corp. Nu aveți imprimantă? Scrieți-vă codul voucherului pe corp, iar sub braduț lăsați mesaj cu: „Caută bine…“ Și mai departe: „Rece, rece, fierbinte…“ Desigur această metodă e potrivită mai mult pentru parteneri, bunicii mai bine împachetați-i voucherul cadou în plic.

Voucherul cadou nu trebuie neapărat să fie cadou în regim de urgență. Faceți-l deosebit anume prin modul în care îl veți dărui. Și eliminați cât de puțin stresul din ajunul sărbătorilor. Crăciun Fericit.