Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Barba e coroana bărbaților


Adineaori, bărbații care doreau să fie îngrijiți, erau văzuți cel puțin ca persoane ciudate. Din fericire, această perioadă e în trecut. Frizeriile pentru bărbați sunt înlocuite de barber shopuri, care acum apar ca ciupercile după ploaie. Și bărbații au descoperit farmecul îngrjirii pentru ei, care nu este doar îngrijirea părului și pielii, dar și a bărbii, care are nevoie de o atitudine specială.

 

 

 

Știi cum să-ți îngrijești barba și de ce ai nevoie pentru aceasta? Poate că vei descoperi că nu trebuie neapărat să mergi la barber shop, pentru că vei putea să-l ai acasă. :-)

 

Bineînțeles, cea mai importantă este regularitatea, cel mai bine ar fi să-i oferi îngrijire zilnic. Aceasta însă nu înseamnă doar să o speli cu șampon, la fel ca părul, aceasta fiind cea mai des întâlnită greșeală. Barba este de obicei mai deasă și mai rigidă, deaceea are nevoie de cosmetice speciale.

Șampoane și balsamuri

 

Barba prinde cu o fiabilitate incredibilă toate impuritățile, pielea moartă, resturi de alimente sau produsele aplicate, deci e necesar să fie spălată de câteva ori pe săptămână. Astfel vei scăpa de murdărie și în plus barba va avea o aromă plăcută cu note lemnoase, cum ar fi cedrul, ceea ce va aprecia cu siguranță partenera ta. :-)

RECOMANDAREA noastră: Dacă ai barba mai deasă, îți recomandăm după spălare să o piepteni cu un pieptene sau cu o perie. :-)

Balsamul pentru barbă are acelaș efect ca și cel de păr. Majoritatea dintre ele pot fi folosite și pentru păr. Balsamurile conțin puțin ulei, deci dacă nu ești fan al filmului uleios, vei aprecia mai degrabă balsamul.

Uleiuri și balsamuri pentru barbă

 

Dragi bărbați, auziți și voi de la jumătatea dragă că barba o zgârâie? Uleiul pentru barbă e literalmente un cadou pentru bărbați, respectiv și pentru femei. Acesta înmoaie și hidratează barba și ajută la prevenirea mâncărimii în timp ce crește. Îi oferă strălucire fără ca să o îngrașe și nu în ultimul rând nutrifică (atât barba cât și pielea).

Dacă nu îți convine uleiul, sau dorești să oferi bărbii formă, alege balsamul. Are acelaș efect ca și ceara de păr, după aplicare îți poți modela barba după gustul tău.:-). În plus, la fel ca și uleiul hidratează și nutrifică barba, deci firele de păr nu se vor rupe și balsamul le va ajuta să crească.

 

Nu uita să tai și să aranjezi barba cu regularitate, fie acasă sau în solaonele specializate. Fața îngrijită, demult nu mai este prioritatea unor clase economice sau grupuri de bărbați, ci devide câte puțin standard.

În plus - fiecare se poate simți minunat, deci găsește o clipă și fă ceva pentru sine.
 

Barber cosmetice

zile
:
ore
:
minute
:
secunde