Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Arătați-vă #mycalvins
Provocare și cultul modei, acesta e Calvin Klein

În anii 70 Calvin Klein a urcat de pe străzile New York-ului către stele, datorită colecției de blugi, care în curând a cucerit toată lumea.

Simțul său pentru minimalism a pătruns în curând și în alte domenii de modă de la  lenjerie, accesorii și ceasuri până la parfumuri.

Casa de modă Calvin Klein este în prezent una din cele mai recunoscute fashion mărci din lume și este condusă de directorul creativ Raf Simons. Calvin Klein provoacă cu plăcere, șochează și mai mult ca atât are un simț excelent nu numai pentru moda, care a cucerit lumea, dar și pentru noile staruri .

Le-a descoperit pe Brooke Shields și Kate Moss și le-a angajat în campaniile sale pe când erau încă adolescente. În timp ce puritanii din toată lumea l-au condamnat, generația tânără a fost fermecată. Mai apoi a descoperit boxerii. Lenjerie intimă, de care sunt îndrăgostiți bărbații și femeile.

Marginea boxerilor, cu logo-ul CK, ieșită din haine a devenit semnătura neoficială a mărcii… Calvin Klein nu se poartă, Calvin Klein se TRĂIEȘTE! Inspirați-vă cu brandul iconic ♥

zile
:
ore
:
minute
:
secunde