Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fiecare are dreptul la frumusețe

Peste 100 de ani  cosmetica L’Oréal Paris se ocupă de frumusețea feminină și de tot ce are legătură cu ea. O cunosc femeile din peste 120 de țări și fiecare din ele are acasă cel puțin o creație,  care provine din  laboratorul L’Oréal Paris, care nu doarme nicicând. Aduce permanent inovațiuni și dezvoltă produse exclusive.

Prentru că meriți

Secretul succesului constă, în afară de laboratoarele științifice, la fel în ideia de bază și viziunea mărcii, care susține, căfiecare, indiferent de vârstă, sex sau proviniență  „merită“  și are dreptul la frumusețe.

Festivalul cinematografic de la Cannes și vedetele L'Oréal

L'Oréal Paris este de un timp îndelungat partenerul festivalului de la Cannes, unde împreună cu vedetele cinematografice strălucește pe covorul roșu. Printre ambasadoarele mărcii sunt și astfel de nume celebre cum ar fi Jennifer Lopez, Andie McDOwell, Jane Fonda sau Eva Longoria. Cosmetica pentru bărbați este prezentată de Patrick Dempsey. Și doamnelor, cu mâna pe inimă, e cineva care nu-și dorește un ten perfect ca J. Lo și să meargă la cină cu Patrick?

zile
:
ore
:
minute
:
secunde