Dumneavoastră desigur știți, că curățenia de primăvară nu e mare distracție, dar trebuie făcută. Iar noi o concepem ca inventariere. Nu vom uita de comenzile dumneavoastră, dar le vom expedia cel mai devreme pe  1. 3. 2018. Vă mulțumim pentru înțelegere. 

loading
L´Oréal Paris pe Vivantis
Cosmetica decorativa
Alegerea noastra Cosmetica pentru par
Corector pentru par gri
Make-up True Match Ruj
Ci acid Rimel
Set cadou
Mai multa cosmetica

Noutăți Loreal Paris

 Alte noutăți Loreal Paris 

Fiecare are dreptul la frumusețe

Peste 100 de ani  cosmetica L’Oréal Paris se ocupă de frumusețea feminină și de tot ce are legătură cu ea. O cunosc femeile din peste 120 de țări și fiecare din ele are acasă cel puțin o creație,  care provine din  laboratorul L’Oréal Paris, care nu doarme nicicând. Aduce permanent inovațiuni și dezvoltă produse exclusive.

Prentru că meriți

Secretul succesului constă, în afară de laboratoarele științifice, la fel în ideia de bază și viziunea mărcii, care susține, că fiecare, indiferent de vârstă, sex sau proviniență  „merită“  și are dreptul la frumusețe.

Festivalul cinematografic de la Cannes și vedetele L'Oréal

L'Oréal Paris este de un timp îndelungat partenerul festivalului de la Cannes, unde împreună cu vedetele cinematografice strălucește pe covorul roșu. Printre ambasadoarele mărcii sunt și astfel de nume celebre cum ar fi Jennifer Lopez, Andie McDOwell, Jane Fonda sau Eva Longoria. Cosmetica pentru bărbați este prezentată de Patrick Dempsey. Și doamnelor, cu mâna pe inimă, e cineva care nu-și dorește un ten perfect ca J. Lo și să meargă la cină cu Patrick?

 

Cosmetica preferate

 Mai multă cosmetică Loreal Paris 
Distribuiți prietenilor


info@vivantis.ro9-17 +40 312 295 132
Prețuri rezonabilex
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni