Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Moda stilului modern și confortabil

Marca s.Oliver vine din Germania și are o istorie îndelungată. Pe piața modei activează de mai mult de 40 de ani. Portofoliul mărcii s. Oliver este foarte bogat. Produce îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, modă pentru copii și încălțăminte. Toate piesele sunt simple și ușor de combinat.

Nu rămân în urmă nici accesoriile, dominate de umbrele prelucrate cu precizie, gențile, curelele și ochelarii. Datorită multor ani de experiență pe piață poate inova în continuu produsele sale și le apropie de ideal. Compania  s.Oliver cu cele  2 000 de magazine este una dintre cele mai de succes pe piața europeană.

 

Îți place s.Oliver? Spune-o și prietenilor :-)

zile
:
ore
:
minute
:
secunde