Hodinářský slovník

Ceasuri sport


Gama de ceasuri sport este bogată, deoarece se pot măsura un număr mare de parametri în timpul diferitelor activități.

Totul a început cu sporttesterele. Un ajutor la îndemână care poate măsura ritmul cardiac, timpul sau caloriile arse. Acesta include, de asemenea, un jurnal de antrenament, foarte binevenit pentru utilizator. Pentru rezultate mai precise, se poate folosi o centură toracică. Sporttesterul vă va sfătui, prin intermediul transmisiei de date analogice, dacă trebuie să accelerați sau să încetiniți, care este ritmul cardiac etc.
În comparație cu un ceas sport, nu iese în evidență cu o mulțime de funcții. Au doar ajutoare de bază, dar sunt cu atât mai simple și nepretențioase. În plus, bateriile lor durează o veșnicie.
Mărcile Polar și Suunto reprezintă siguranța pe piață.

Sportovní

 


Ceasul sport dispune de o mulțime de funcții. Cea mai importantă este disponibilitatea GPS-ului. De asemenea, poate măsura ritmul cardiac folosind centura (transferul de date este asigurat prin Bluetooth) sau de la încheietura mâinii.
Cel mai mare avantaj al ceasului nu este doar numărul de funcții menționat mai sus, cum ar fi termometrul, barometrul, pedometrul, altimetrul sau funcția de control al muzicii. De fapt, ascunde diferite tipuri de sporturi, ceea ce vă va oferi cele mai precise rezultate ale activității dumneavoastră, indiferent dacă decideți să înotați în La Manche sau să vă mențineți în formă la sală.
Conectarea la telefon prin bluetooth vă va asigura că aveți totul în mod clar într-un singur loc.
Vă puteți baza pe produse de la mărci precum Suunto, Garmin sau Polar.

Všechny sportovní hodinky