Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Codul promoțional: FW2018

Săptămâna aceasta pare a fi potrivită pentru ați alege piese noi, în care poți fi tu însuți ❤ Toamna e în toi, iar Crăciunul vine neoprit.  E timpul potrivit să-ți completezi garderoba sau caseta de bijuterii cu piese noi stilate sau să cumperi din timp vreun cadou frumos. E aici, Fashion Week, săptămâna cumpărăturilor avantajoase.

Bucură-te de  20% reducere la piesele de modă, încălțăminte, ceasuri și bijuterii cu Vivantis Fashion Week până la 21.10.2018. Reducerea este valabilă pentru toate piesele fără reducere.

Parola: FW2018

PS: Toată săptămâna poți, în plus, profita de reducerea specială de -15 % la trucurile cosmetice Wella Invigo.

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Alegeți din 35 512
de produse
x