Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading
loading

Nu garantăm livrarea până la Crăciun a comenzilor care tocmai au fost înregistrate. Coletele ar putea fi livrate după 27.12.2018

 

Femei fuste, rochii, salopete

În garderoba dumneavoastră trebuie să aveți fuste, rochii și salopete și ideal mai multe. Această investiție vi se va întoarce, veți putea combina și crea ținute originale. Salopeta combină bluza și pantalonii. Este potrivit atât pentru uzul zilnic, cât și pentru ocazii speciale. Alegeți doar o bijuterie și o geantă potrivită. La fel de practice sunt și rochiile, îmbrăcați doar rochia și într-o clipă sunteți pregătită de exemplu, pentru o întâlnire de afaceri sau pentru a pleca la cafea cu o prietenă. Nu uitați de fuste, pe care le puteți combina cu o cămașă albă simplă, cu o bijuterie distinctivă și ținuta elegantă este pe lume.

+-Filtru

488 produse

Sortează după:

în sus

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
26 062 de produse în stocx