Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Cum revenim la formă după iarnă?

 

Februarie e luna, când începem a observa nu numai kologramele, pe care le-am adunat de Crăciun, dar  ies la iveală și celelalte kolograme adunate pe parcursul iernii. În plus, realizăm că vara vine cu pași mari, iar cu ea și sezonul costumelor de baie. Și pe dumneavoastră vă frustrează această imagine? Noi nu am găsit altă opțiune, decât să ne procurăm un abonament, care ne va face (sperăm) să mergem la sală...

Ideia e bună, dar cum facem cu realizarea. Haideți s-o luăm pas cu pas:

→ De bun început, e bine să clarificăm , care este sportul dumneavoastră preferat. E important ca ceea ce faceți să vă aducă plăcere. :-)

→ În a doua fază, trebuie să aflăm, unde și când ne este mai comod  să facem sport. Dacă vă este convenabil să mergeți după serviciu la bazin, sau vă place mai mult să alergați sâmbătă dimineața.

→ În faza a treia  vom alege haine, care vor fi funcționale, confortabile și principalul în care ne vom simți noi însene.

Ceasuri fitness

 

Sportivii sunt în ultimul timp îndrăgostiți de brățările fitness și de ceasurile inteligente, care sunt capabile să monitorizeze bătăile inimii, kolometrii, ritmul mișcării, iar unele chiar vă pot planifica antrenamentul și verifica dacă îndepliniți obiectivele. Practitc, puteți avea un antrenor personal pe mână.

La sală și la yoga

 

Doamnele de obicei sunt de aceeași părere - e necesar să asortăm întregul outfit, pentru că sălile de sport sunt pline cu oglinzi, iar noi dorim să ne placă ce vedem în ele , chiar și la sport. :-) Vom începe de la un sutien sport de calitate înaltă, dim materiale plăcute. La fel de important este să alegem corect colanții. Care sunt preferații dumneavoastră, cei negri clasici , sau cei trendy cu ornamente accentuate? Daca v-ați decis, acum nu rămâne decât să asortați ooutfitul sport cu un tricou din materiale respirabile.

Însă ce spun bărbații? Un tricou funcțional, care elimină umiditatea, este de bază. Preferă mâneca lungă sau scurtă? Ce ține de culoare, bărbații vor alege mai degrabă nuanțele mai întunecate sau albastrul popular. Nu putem uita de geanta în care vor putea pune tot echipamentul, inclusiv încălțămintea și prosopul.

Rucsacuri sport

Poate că va trebui să vă convingenți să meregți la prima lecție, însă după câteva antrenamente vă veți deprinde, iar când veți vedea primele rezultate, nu vă veți imagina că veți lipsi de la antrenamente. Și noi tratăm în mod serios, scopurile sportive pe care ni le-am propus :-)  

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
27 660 de produse în stocx