Cum arată un club pentru bărbați?


Femeile merg la salonul de cosmetică, la coafor, la manichiură...Dar unde să meargă bărbații? Păi, la barber shop. Vizita unui local unde vă puteți aranja barba sau părul, vă puteți odihni, bea un păhăruț și discuta prietenește teme pur bărbătești, ar putea fi un bun relax, nu?

Frizeriile pentru domni au o tradiție îndelungată, imaginați-vă un local tipic american din anii treizeci ai secolului trecut și un bărbat cu șorț și briceag în mână. Au existat astfel de localuri și în România, dar cu timpul au dispărut...

Dar poate că ați observat deja, că această tradiție revine la viață. Pe străzi (și nu numai pe cele din capitală) apar localuri unde bărbații își pot aranja sau tunde barba sau coafura. Barber shopul este de fapt un club pentru bărbați, unde merg domnii să relaxeze, iar femeile de cele mai dese ori au accesul interzis (cu excepția cazurilor când merg să cumpere un cupon soțului, fratelui sau prietenului). 

Brățară din margele IV.
Troli
Brățară din margele IV.
estimam pe 24.4. la Dv.
Fahrenheit - EDT
BestsellerAvantajos
Dior
Fahrenheit - EDT
estimam pe 24.4. la Dv.

Îngrijire specială pentru bărbați


Împreună cu răspândirea saloanelor excepționale pentru bărbați a avut loc și o revoluție în cosmeticele pentru bărbați și în sfârșit au apărut produse speciale pentru îngrijirea părului sau bărbii.

Dacă doriți ca noua coafură și forma nouă a barbei să arate perfect și să-și țină forma, atunci nu puteți omite îngrijirea regulată. Din fericire, există o mulțime de branduri calitative, care vă pot oferi îngrijirea necesară. Una dintre ele este și American Crew, care a fost creată anume pentru bărbați. Fie că aveți nevoie de calmarea pielii după ras, fixarea coafurii sau dacă doriți să aveți barba lucioasă, mătăsoasă și moale la atingere... 

Chiar dacă bărbații nu recunosc, totuți și lor le place să arate bine și să aibă grijă de sine. :-)

Respect - EDT
Avantajos
David Beckham
Respect - EDT
estimam pe 24.4. la Dv.

Următorul la ras


Unii domni preferă barba lungă, alții mustața, iar alții pielea proaspăt rasă. Atunci când dimineața nu reușiți să vă aranjați barba perfect, un barber shop poate fi alegerea ideală.

Mai mult ca atât - indiferent de vârstă, profesie sau oricare altă categorizare, în barber shop pot sta alături un student de 15 ani, un om de afaceri ocupat și un meșteșugar. Pot bea împreună un păhăruț, discuta despre viață, iar între timp  să-și aranjeze barba și coafura așa, că soțiile și prietenele se miră și nu recunosc , care star din Hollywood le-a venit acasă :-)

Barbă, cămașă și tatuaj

Și ce stil li se potrivește bărbaților cu barbă? Pentru ei au devenit inerente tatuajul, camașa cu carouri și tenișii. Deseori poartă culori întunecate, chipiuri sau căciuli și tricouri confortabile. Care bijuterii le plac? Vara desigur nu îi veți întâlni fără ochelari de soare impresionanați, nu pot fi fără un ceas în stil sport-elegant și fără rucsac, fie că pleacă la plimbare sau în vizită la prieteni.  

Lucrul cel mai importat însă nu se schimbă - principalul e să fie ei însuși, indiferent dacă au barbă lungă sau fața prospăt rasă.

Brațară din piele pentru bărbați DCFB50030300
-62 %Lichidare de stoc
Dici Milano
Brațară din piele pentru bărbați DCFB50030300
estimam pe 24.4. la Dv.