Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Regina ringului de dans

Rumba, polca sau vals, ce preferi să dansezi? Această întrebare este actuală, mai ales datorită sezonei de baluri, care se apropie. Balurile ni se asociază cu dansuri, rochii, bujuterii, machiaj și pantofi cu toc. Dansează împreună cu noi în noua fashion story. Parteneră și învățătoare îți va fi dansatoarea profesională Elena. Doamnelor și domnilor, lecția de dans începe.

Dansatoarea șarmantă Elena se ocupă cu dansul de mică. Adesea oamenii îi spun că arată ca o balerină. Chiar dacă ți se pare că se dedică dansurilor standarte, inima ei aparține ritmurilor latine. Pe parcursul carierei sale de dansatoare profesională a câștigat multe premii, acum însă nu mai participă la concursuri. Tot timpul liber îl dedică lecțiilor de dans și pregătirii pentru spectacolele muzicale.

Lasă să strălucească

Garderoba dansatoarei profesionale


Dantelă, franjuri, culori frumoase și bijuterii. Îți poți imagina gama largă de modele, pe care le poate avea o dansatoare în garderobă. Pentru fiecare concurs și fiecare spectacol are nevoie de un model nou luxos și impresionant. Elena ne-a destăinuit că are nevoie de o odaie separată pentu costume. Are acasă nenumărate modele în care a dansat la concursuri. Care e culoare ei preferată? Se pare că datorită faptului că rochiile ei pentru competiții sunt de toate culorile posibile, îi place să poarte rochii în stil clasic de culoare neagră.

Adesea îmbracă la baluri rochii de croială simplă, dar se străduie să-și decoreze outfitul cu bijuterii interesante. Când poate fi timpul mai potrivit pentru a arăta comorile strălucitoare, care de obicei stau ascunse în casetele de bijuterii. :-) Stilul pompos se potrivește pentru baluri, dar trebuie să știi să-l porți și să-l asortezi. Atunci când Elena alege cercei distinctivi, îi asortează cu un lănțișor minimalist cu pandativ. Dimpotrivă , dacă alege un colier impresionant , îl combină cu cercei finuți. Încearcă să reții această regulă simplă și la bal vei fi stea.   


Un clutch admirabil și o pereche de pantofi potriviți sunt alte accesorii indispensabile, fără care nu poți pleca la bal. Și aici e valabilă regula, mai simplu poate fi mai drăguț. Outfitul nostru cu rochie ne permite să-l asortăm cu o poșetă interesantă de culoare neagră decorată original cu franjuri.

Ce ține de încâlțămintea în care vei alerga pe afară, alege o pereche în care îți va fi comod. După o seară petrecută în pantofi cu toc, piciaorele tale vor aprecia confortul. Noi am încălțat-o pe Elena într-o pereche de cizme din piele cu toc practic. Paltonul elegant de culoare pudrată roză este cireașa de pe tort a întreguli outfit.

Cosmeticele preferate


Tenul actorilor și dansatorilor este deseori foarte încărcat. Machierea și schimbarea frecventă a machiajului, uneori pot duce la formarea unui ten problematic, din acest motiv trebuie să țină cont de demachierea corectă. Elena se bucură de orice ocazie, când nu trebuie să fie machiată și poate pleca oriunde fără machiaj. Dar ca și fiecare femeie are în gentuța sa cosmeticele preferate cum ar fi rimelul, corectorul, pudra și rujul perfect. La fel trebuie să aleagă produse calitative pentru păr, pentru că în spectacole poartă deseori peruci, care îngașă părul. Elena acordă părului său restartul necesar cu produsele Kerastase.

Știe să fie ea însăși


Elena spune că este workoholik. În afară de orele de dans cu elevii de la 5 ani până la maturitate, petrece mult timp pe scenă. Am putea spune că muzicalele sunt pasiunea ei. Anul aceasta e decisă să se odihnească mai mult, să relaxeze și să călătorească. :-)

În ciuda costumelor și rolurilor pe care le schimbă des, știe să rămână ea însăși. Îi place să poarte teniși și blugi. Adoră baticurile și eșarfele. Dar cel mai mult îi place halatul de baie, pe care al putea să-l poarte pe parcursul întregii zile.:-)

 

Ai prieteni, care excelează pe ringul de dans? Distribui-le noua noastră fashion story.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde