Cum se naște o geantă

 

Cu Darina Ermisova, designeră și fondatoarea mărcii cehe de genți Dara Bags, ne-am întâlnit puțin înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Am tins să să sărbătorim Ziua mamelor foarte tematic și am reușit :-) 

Povestea despre Dara Bags , care s-a născut în timpul primei sarcini, o cunoaște aproape fiecare femeie, care s-a îndrăgostit de aceste piese originale. S-ar părea, că a doua sarcină va duce povestea spre un sfârșit fericit, însă deocamdată e de fapt un nou început... Un început frumos și inspirativ. 

Pe aripi de libelulă

Iubitoare de minimalism sport

Spre propria uimire Darina s-a îndrăgostit de rochia cu libelule de la Smashed Lemon în combinație cu geaca ei iubită de blugi. De obicei poartă piese sport și comode. Iar dacă iese în lume, atunci neapărat în rochie și pantofi, de preferință roșii și pe un toc al dracului de înalt.

Înainte de sarcină, era fascinată de powerlifting. Puțini ar căuta în femeia, care ridică o halteră mai grea decât ea însuși, o designeră de genți...Poate și din acest motiv Darina înțelege perfect, cât e de bine sa #fiituinsuti și să ieși din găoacea categoriei sociale.

Colecție limitată pentru Vivantis

Am tânit mult după o colecție limitată de genți de la Darina. Și acum le avem. Sunt minunate. Sunt aurii. Vă inspiră, ca atunci când vă doriți o geantă aurie, să fiți voi înseși și pur și simpu s-o procurați. Puteți fi conservativă altădată. Acum e timpul să fiți demonstrativă și strălucitoare, iar cu gențile by Dara Bags for Vivantis o veți face cu ușurință.

Genți cu care veți ieși din mulțime

Gențile Darinei sunt unice, cum nu le-ai privi. În atelierul din Ostrava se nasc piese noi, de noi forme și mărimi cu imprimări originale. Fiecare geantă e cusută cu dragoste și înțelepciune, în fiecare geantă veți găsi o carte de vizită cu semnătura cusătoresei, care a cusut-o cu mânile sale. Și aceasta face din genâile Darinei, lucruri care nu se măsoară cu bani. Dragostea e cusută în fiecare cusătură a fiecărei genți.

Fiecare e diferită, fiecare e originală, exact ca emeile care le poartă. Și acesta este mesajul Darinei, mamei a doi copii și a unui brand ceh...

Chic și elegantă și în luna a 9-ua

Backstage din Ostrava

Pe Darina am vizitat-o la Ostrava, cu plecarea din Chrudim - nu e cea mai scurtă călătorie. Dar cu sigurață s-a meritat. Am văzut locul unde se nasc gențile, de la schiță până la geanta cusută. Am cunoscut și echipa Darinei, care e format la 99% din femei simpatice și minunate. Vă mulțumim pentru o zi frumoasă. Ne-am dori să mai venim :-)