Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea GRATUITĂ
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Faceți cunoștință cu Carolina

Carolina, studentă de 23 de ani, consideră ca cel mai mare hobby al său sunt cosmeticele. Din acest motiv a început să scrie despre produsele cosmetice pe blogul său, care după aproape șase ani de activitate are o mulțime de admiratori.

Cum vei cunoaște că Carolina este un adevărat maniac cosmetic? O mulțime de femei și fete au nevoie doar de o singură gentuță pentru cosmetice, în care păstrează tot de ce au nevoie pentru a-și îngriji și înfrumuseța pielea. Carolina are o comodă plină de cosmetice. De aceea alegerea nuanței potrivite a rujului durează uneori câteva zeci de minute. :-)

Te întrebi de ce cineva ar avea atâtea produse cosmetice? De ce nu? :-) Fiecare dintre noi iubește lucruri diferite și Carolina pur și simplu s-a îndrăgostit de machiaj. Poate că anume din acest motiv a absolvit cursuri profesionale de make-up și acum este machioră. Și recunoaște că machiora, are nevoie de o valiză plină de cosmetice pentru machiaj.

Scrisul este pâinea ei zilnică

 

Carolinei,evident, nu îi este suficient să fie machioră și să creeze conținutul pentru blog, YouTube și Instagram :-) Pe lângă toate face studii la facultatea pedagogică catedra de religie, filozofie și psihologie. "Cred că nu te va surprinde faptul că de mai multe ori am dorit să părăsesc studiile. Uneori cred că studiez ceva, ce nu voi folosi niciodată și am sentimentul că îmi scapă ceva în altă parte," ne descoperă Carolina sentimentele sale înainte de examenelor de absolvire.

În plus, este și editoare beauty și redactoare a unui web de frumusețe, unde se îmbină pasiunea sa pentru make-up, urmărirea noutăților cosmetice și profesia de machioră. A primit oferta doar datorită blogului său de succes. "Este frumos că s-au combinat toate împreună", spune Carolina, zâmbind fericit. :-)

Și în ce simte Carolina ea însăși? Nu poate să-și imagineze garderoba fară blugi clasici și cămașă albă. "În trecut purtam cu plăcre culoarea neagră, iar acum dimpotrivă îmi plac culorile luminoase," adaugă Carolina. Și tocuri? Tocuri poartă într-adevăr excepțional.

Boala nu este un obstacol

 

Știm cu toții că viața nu este deloc ușoară. Pozele cu Carolina le-am făcut în parc într-o zi însorită de august. Și mai ales la ținuta pe care o vedeți mai jos, trebuia să ținem cont de un lucru - să nu se vadă pompa de insulină. Diabetul i-a fost diagnosticat Carolinei la vârsta de doisprezece ani.

Cum spune singură, se străduie să prietenească cu diabetul cât mai mult. Și s-a hotărât că va scrie despre el pe blog. "Probabil e ceva natural pentru mine. Mulți oameni mă întrebau, de exemplu, pentru că au văzut pompa de insulină în poze", explică Carolina decizia sa. Și adaugă ca un astfel de blog ar fi ajutat-o mult la cei 12 ani când i-a fost diagnosticat diabetul.

Datorită diabetului, s-a decis să studieze la o școală medie medicală. "Încă de mică, am dorit să devin asistentă medicală pentru a-i informa pe cei din jur despre diabet și sa le deschid ochii, prin exemplul propriu," spune Carolina. De asemenea, datorită diabetului a înțeles ce își dorește cu adevărat în viața – un soț iubitor, un copil și o muncă pe care să o facă cu drag. Iar noi îi dorim din toată inima să i se îndeplinească toate. :-)

Te-a inspirat povestea plină de acțiune a Carolinei? :-) Atunci o poți distribui și prietenilor.