Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Întotdeauna arată perfect și-i mereu cu zâmbetul pe buze


Doamnă elegantă cu chihuahua, în rochie de vară, de obicei umblă pe tocuri ​... Probabil credeți că steaua poveștii noastre de modă a devenit o celebritate, actriță sau cântăreață renumită. De unde poate fi? De la televizor? Sau teatru? Încetăm să vă tensionăm, această doamnă zâmbitoare este o stea, dar până când "doar" la Vivantis :-)

Mihaela este mama a doi fii adulți și, în prezent, are 4 câini. Provine din Ungureni. Mai bine de un an ne bucură în fiecare zi, deoarece face parte din echipa noastră, așa că o întâlnim zilnic pe coridoare, iar ea oferă zâmbete tuturor și credeți-ne că îi stă atât de bine ca și în aceste fotografii.

O armată de câini și o bicicletă electrică


Și ce face Mihaela atunci când părăsește zona Vivantis-ului? Deoarece trăiește într-o casă mare, vara își petrece timpul liber în grădină, are grijă de flori Deoarece are o "armată de câini", plimbările și excursiile fac parte din regimul ei. Mersul pe jos - da, însă sportul nu este o activitate preferată. Sau mai bine spus nu a fost :-) Când partenerul său, un ciclist pasionat, a aflat că turneele cu bicicleta nu-i plac Mihaelei, el a rezolva această situație foarte inteligent:-) I-a cumpărat o bicicletă electrică. Mihaela a fost în al șaptelea cer de bucurie. În fiecare week-end, fac împreună un tur cu bicicletă și după excursie savurează bucuroși câte un pahar de vin.

Model o dată pe an, doamnă pe tot parcursul anului


În afară de câini, Mihaela este interesată în principal de fashion. În ce se simte ea însuși? În timpul iernii în pantaloni, dar dacă temperatura depășește 20 ° C, pantalonii nu mai au loc în dulapul ei. Scoate fustele și rochiile preferate. Ce culori îi pac? Cele mai multe haine din garderobă sunt de culoare negru, alb și roz. Uneori aceste trei culori preferate se combină cu tonuri naturale.

Pasiunea ei nu sunt doar hainele, ci și bijuteriile. Nu e de mirare, de ce își lăsa majoritatea salariului la Vivantis. Adevărul este că nu poți rezista unor piese atât de frumoase, care ne fac să zâmbim la fiecare colț :-) Dar asta e doar un bonus pentru Mihaela. Apreciază cel mai mult minunata echipă din care face parte, e foarte pozitivă cu orice coleg. De fapt, șeful a fost persoana care a sugerat-o pe Mihaela pentru acest fashion story. Mihaela a fost furioasă de la început, dar când a venit vremea pentru fotografii, ea s-a uitat altfel la situație. A fost o mare experienta pentru ea. Ca model s-a simtit grozav, acest lucru s-a datorat in principal echipei de productie care a transformat-o într-o vedetă în lumina reflectoarelor :-)

Vă place povestea noastră de modă cu Mihaela? Distribuiți-o și prietenilor.