Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

O zi cu marca cehă RYOR

Atunci când te afli la sediul firmei de cosmetice cehe Ryor, te simți de parcă ai ajuns în cerul cosmeticelor. Energia pozitivă și atmosfera prietenească este prezentă peste tot, fie că ești în secția de producere sau stai în cancelarie la o cafea cu fondatoarea firmei Ryor doamna Eva și fiica sa Jana. Am petrecut împreună cu ele o zi minunată în care ne-au descoperit multe din tainele cosmeticelor Ryor. Dar nu am ospețit singure, ne-au însoțit trei tinere doamne - Maria, Tereza și Karolina, veșnic dornice de a descoperi cele mai bune produse cosmetice.


De la înființarea sa cu aproape 30 de ani în urmă, compania a crescut într-o asemenea măsură, încât astăzi produce 220 de produse de îngrijire, cosmetice decorative și cosmetice pentru profesioniști, pe care le-au îndrăgit clienții din peste 20 de țări din întreaga lume. Toate aceste cifre doar demonstrează că fondatoarea firmei a mers și merge în direcția corectă și păstrează nivelul înalt al firmei cehe.

Karolina și cosmeticele ei preferate


Karolina ne-a destăinuit că are ten foarte uscat, motiv din care combină serurile și cremele. Mult timp a folosit intensiv crema nutritivă de migdale de la Ryor și nu-și imagina viața fără emulsia demachiantă bifazică. ,,Am o experiență foarte bună cu produsele firmei Ryor. Astăzi mi-a căzut tronc la inimă peelingul cu zahăr. Are o consistență uleioasă foarte interesantă și o aromă minunată. Mă interesez de produsele cosmetice în profunzime. Mă bucur că astăzi am avut ocazia să vizitez locul unde se produc și să aflu mai multe despre compoziția lor," spune Karolina zâmbind.

Maria și recomandările ei


Maria nu-și putea imagina cum funcționează așa o fabrică de cosmetice, deaceea a primit cu entuziasm invitația noastră la Ziua cu marca Ryor. ,,Este fantastic să vezi cu proprii ochi tot procesul de producere a cremei. Cunosc cosmeticele Ryor, dar momentan nu folosesc nici un produs de la această marcă. Cu atât mai mult, însă sunt bucuroasă de această excursie, deoarece am aflat foarte multe lucruri interesante și am o mulțime de idei ce aș putea încerca. Cu siguranță voi încerca emulsia demachiantă bifazică și seria cu cânepă, pe care o pot folosi și pentru pielea copiilor," spune Maria.

Încălțăminte stilată

Elementul comun al tuturor outfiturilor, pe care le-au îmbrăcat fetele, este încălțămintea stilată Converse - ideală pentru primăvară și vară. Această încălțăminte se potrivește perfect atât cu look-ul elegant cât și cu cel sport. Fie că vei miza pe clasica albă iconică sau vei alege ceva mai îndrăzneț, crede că nu vei da greș cu alegerea.:-)

Ce i-a atras atenția Terezei

Tereza a fost inițial cosmeticiană profesionistă și deci într-adevăr cunoaște bine lumea cosmeticelor. Cu seria pentru profesioniști de la Ryor a lucrat încă pe timpul studiilor, apoi a folosit și alte produse - masca de hypericum, baza sub make-up, uleiul de argan și crema autobronzantă, la care a apreciat parfumul plăcut, aplicarea ușoară și efectul natural de piele bronzată.

Și ce produse i-au atras atenția în vizită la Ryor? ,,Ma captivat seria de produse cu cânepă - laptșorul de corp, gelul nutritiv și șamponul. Cremele cu celule stem vegetale sunt la fel interesante. Mi-a plăcut Ziua cu Ryor. Mi-a fost interesant să văd diferite etape de producere. De asemenea am apreciat hand made etichetele pentru crema de mâini," spune Tereza.

Ți-a placut noua fashion story plină de cosmetice Ryor? Dacă da, atunci distribuje și prietenilor tăi.:-)

zile
:
ore
:
minute
:
secunde