O zi cu marca cehă RYOR

Atunci când te afli la sediul firmei de cosmetice cehe Ryor, te simți de parcă ai ajuns în cerul cosmeticelor. Energia pozitivă și atmosfera prietenească este prezentă peste tot, fie că ești în secția de producere sau stai în cancelarie la o cafea cu fondatoarea firmei Ryor doamna Eva și fiica sa Jana. Am petrecut împreună cu ele o zi minunată în care ne-au descoperit multe din tainele cosmeticelor Ryor. Dar nu am ospețit singure, ne-au însoțit trei tinere doamne - Maria, Tereza și Karolina, veșnic dornice de a descoperi cele mai bune produse cosmetice.

De la înființarea sa cu aproape 30 de ani în urmă, compania a crescut într-o asemenea măsură, încât astăzi produce 220 de produse de îngrijire, cosmetice decorative și cosmetice pentru profesioniști, pe care le-au îndrăgit clienții din peste 20 de țări din întreaga lume. Toate aceste cifre doar demonstrează că fondatoarea firmei a mers și merge în direcția corectă și păstrează nivelul înalt al firmei cehe.

 

 

 

Sute de produse...

Ryor nu categorizează produsele sale după vârstă, ci după tipul pielii. Fiecare va alege din sortimentul oferit ceea ce i se potrivește. De la demachiere, curățare, tonifiere până la creme, măști și cosmetice decorative. Dintre cele mai populare produse fac parte emulsia demachiantă bifazică, cremele cu Q10, seria de produse cu cânepă și altele. 

 

Karolina și cosmeticele ei preferate

Karolina ne-a destăinuit că are ten foarte uscat, motiv din care combină serurile și cremele. Mult timp a folosit intensiv crema nutritivă de migdale de la Ryor și nu-și imagina viața fără emulsia demachiantă bifazică. ,,Am o experiență foarte bună cu produsele firmei Ryor. Astăzi mi-a căzut tronc la inimă peelingul cu zahăr. Are o consistență uleioasă foarte interesantă și o aromă minunată. Mă interesez de produsele cosmetice în profunzime. Mă bucur că astăzi am avut ocazia să vizitez locul unde se produc și să aflu mai multe despre compoziția lor," spune Karolina zâmbind.

Joy By Dior - EDP
Dior
Joy By Dior - EDP
peste 2 zile la Dv.

Maria și recomandările ei

Maria nu-și putea imagina cum funcționează așa o fabrică de cosmetice, deaceea a primit cu entuziasm invitația noastră la Ziua cu marca Ryor. ,,Este fantastic să vezi cu proprii ochi tot procesul de producere a cremei. Cunosc cosmeticele Ryor, dar momentan nu folosesc nici un produs de la această marcă. Cu atât mai mult, însă sunt bucuroasă de această excursie, deoarece am aflat foarte multe lucruri interesante și am o mulțime de idei ce aș putea încerca. Cu siguranță voi încerca emulsia demachiantă bifazică și seria cu cânepă, pe care o pot folosi și pentru pielea copiilor," spune Maria.

Private Klub For Women - EDP TESTER
Karl Lagerfeld
Private Klub For Women - EDP TESTER
momentan indisponibil
Teniși Chuck Taylor All Star
Avantajos
Converse
Teniși Chuck Taylor All Star
peste 2 zile la Dv.

Încălțăminte stilată

Elementul comun al tuturor outfiturilor, pe care le-au îmbrăcat fetele, este încălțămintea stilată Converse - ideală pentru primăvară și vară. Această încălțăminte se potrivește perfect atât cu look-ul elegant cât și cu cel sport. Fie că vei miza pe clasica albă iconică sau vei alege ceva mai îndrăzneț, crede că nu vei da greș cu alegerea.:-)

Teniși Chuck Taylor All Star
Avantajos
Converse
Teniși Chuck Taylor All Star
peste 2 zile la Dv.
Teniși Chuck Taylor All Star
-15 %Lichidare de stoc
Converse
Teniși Chuck Taylor All Star
peste 2 zile la Dv.
Teniși din pânză Chuck Taylor All Star
Până la -32 %Lichidare de stoc
Converse
Teniși din pânză Chuck Taylor All Star
peste 2 zile la Dv.

Ce i-a atras atenția Terezei

Tereza a fost inițial cosmeticiană profesionistă și deci într-adevăr cunoaște bine lumea cosmeticelor. Cu seria pentru profesioniști de la Ryor a lucrat încă pe timpul studiilor, apoi a folosit și alte produse - masca de hypericum, baza sub make-up, uleiul de argan și crema autobronzantă, la care a apreciat parfumul plăcut, aplicarea ușoară și efectul natural de piele bronzată.

Și ce produse i-au atras atenția în vizită la Ryor? ,,Ma captivat seria de produse cu cânepă - laptșorul de corp, gelul nutritiv și șamponul. Cremele cu celule stem vegetale sunt la fel interesante. Mi-a plăcut Ziua cu Ryor. Mi-a fost interesant să văd diferite etape de producere. De asemenea am apreciat hand made etichetele pentru crema de mâini," spune Tereza.

Mademoiselle Rochas - EDP TESTER
Rochas
Mademoiselle Rochas - EDP TESTER
momentan indisponibil
Inel pentru femei cu cristal 226 001 01017 07
Brilio
Inel pentru femei cu cristal 226 001 01017 07
peste 2 zile la Dv.

Ți-a placut noua fashion story plină de cosmetice Ryor? Dacă da, atunci distribuje și prietenilor tăi.:-)