Iarna e în toi

Sezonul de schi este în plină desfășurare. Cine încă nu a fost la munte, cu siguranță planifică să plece. Întrebarea multor femei, dar poate și bărbați este: Ce să iau cu mine? Cum să alegem îmbrăcămintea potrivită pentru vremea rece? Uneori e destul de complicat să combinăm outfitul în așa mod încât să arate compact, să fie funcțional, dar și la nivel înalt conform trendurilor. Suntem aici pentru a te ajuta să găsești compromisul între funcționalitate și trendurile de modă.

Nu vom ascunde nimic, femeile sunt supuse dictaturii modei chiar și la munte. Croiala interesantă a jacheti din primul outfit nu va fi trecuta cu vederea de nici o femeie, atunci când vei aștepta în rând la teleferic sau după ceai. Croiala accentuiază mai ales talia femenină și modelează frumos silueta. Jacheta o poți îmbrăca la schiat , dar o poți lua liniștită și la plimbarea de după amiază în oraș. În sfârșit un model, în care nu te vei simți ca "în sac". Detaliile jachetei sunt de culoare trendy rose gold, deci cu ea se vor ajusta perfect și un inel minimalist cu perlă, cercei și ceas de aceeași culoare.

 

Chiar dacă outfitul are un aspect elegant, nu-ți fie frică de colanții sport. Demult nu mai este valabilă regula, că piesele sport nu se combină cu îmbrăcămintea obișnuită. Dar atenție, totul cu măsură.:-). Am ales intenționat pentru acest outfit o geantă mai mare. Poate că vei vrea să regenerezi puțin după activitățile sportive, deci aruncă în ea prosopul și costumul de baie și hai la welness.

 

Cosmetică la munte?

 

Crezi sau nu, dar încă multe persoane greșesc, fiind convinse că nu au pentru ce lua cu sine cosmetice la munte. Cosmetica nu doar apără de soarele de munte, dar totodată protejează pielea de frig și de vântul aspru. Cu siguranță cunoști sentimentul când schiezi pe pantă sau mergi prin pădure cu schiuri de tură, iar vântul și fulgii înghețați îți biciuesc fața. În acea clipă pielea și buzele sunt extrem de împovărate. Corpul este protejat cu ajutorul înbrăcămintei calitative și echipamentului pentru schiat. Oferă și tenului tău o protecție de 100%.

Dragi doamne, dacă la munte vă machiați, vă recomandăm să folosiți rimel rezistent la apă, pentru al găso acolo unde l-ați aplicat dimineața, chiar și pe cea mai rea vreme. :-)

Cremă de protecție solară SPF 30 (Mountain Sun Cream SPF 30) 50 ml
Avantajos
Piz Buin
Cremă de protecție solară SPF 30 (Mountain Sun Cream SPF 30) 50 ml
momentan indisponibil
Fluid mineral protector SPF 50+ (Very High Protection) 40 ml
Avantajos
Avéne
Fluid mineral protector SPF 50+ (Very High Protection) 40 ml
estimam pe 24.4. la Dv.
Rimel pentru volum mai mare rezistent la apă 2000 Calorie (Waterproof Volume) 9 ml
Max Factor
Rimel pentru volum mai mare rezistent la apă 2000 Calorie (Waterproof Volume) 9 ml
estimam pe 24.4. la Dv.

Prieteni pe pârtie

 

Outfitul pentru femei este creat într-o combinație simplă de alb-negru, care nu te va dezamăgi după un sezon și cu timpul vei aprecia mult versabilitatea și variabilitatea lui, datorită accesoriilor de modă colorate. În cazul outfitului pentru bărbați am mizat pe negrul clasic în combinație cu funcționalitatea și calitatea.

Nu te lăsa surprinsă de vremea schimbătoare de la munte. Regula de bază este: Stratifică. Începe cu lenjeria de corp calitativă și apoi adaugă alte piese. În timpul zilei nu va fi problemă să dezbraci ceva. Pentru apă, îmbrăcăminte și gustare se potrivește un rucsac mic, pe care nici nu-l vei simți pe spate, dar pe parcursul zilei vei fi bucuroasă cp îl ai.

Aj pregătit deja bagajul? Ce încălțăminte vei lua cu tine? Deseori hotărâm ce încălțămintea pentru schiuri sau schiuri de tură, ca să fie cât mai ușoare și confortabile. Și apoi înainte de plecarea la munte, multora dintre noi le lipsește încălțămintea calitativă, impermiabilă, călduroasă, cu talpă anti-alunecare pentru uzura zilnică. Verifică rafturile de pantofi, dacă nu ai nevoie de o pereche nouă de încălțăminte.

 

Brățară din titan pentru bărbați 0337-01
Boccia Titanium
Brățară din titan pentru bărbați 0337-01
estimam pe 24.4. la Dv.

Accesorii de iarnă

Importante sunt și accesoriile de iarnă: căciulile, căștile, eșarfele și mănușile. Și dacă vorbim de mănuși, preferi mănușile clasice sau cu un singur deget? Poate crezi că mănușile cu un deget sunt mai puțin practice, dar cele de la maraca Dakine ascund un super truc. Au în pereche și mănuși subțiri cu degete, pe care le vei aprecia atunci când scrii sau telefonezi. Suprafața lor unică îți va permite să manipulezi fără probleme ecranul tactil al telefonului mobil. Deci vei face totul cu măinile la cald.

 "De câte ori mai putem schia azi?" Măsoară timpul pe pantă cu un ceas super calitativ. Majoritatea modelelor sport sunt rezistente la lovituri, vibrații și apă și vor rezista căderilor ușoare sau bulgărilor de zăpadă.

Regina gheții

 

Dacă nu preferi modelele extrem de colorate, îți vor face plăcere outfiturile în nuanțe pastelate. Piesele de bază sunt blugii gri skinny, puloverul oversize, sub care vei ascunde fără probleme și lenjeria de corp funcțională și tot vei arăta elegant. Jacheta matlasată gri se asortează perfect cu poșeta practică din piele artificială, care nu va lăsă să se strecoare înăuntru nici un fulg. Outfitului de iarnă desigur nu-i poate lipsi căciula gingașă roză și câteva accesorii strălucitoare cum ar fi cerceii și inelul.

Brățară din aur alb Lambada  18 cm 261 115 00273 07 - 0,70 g
CadouPromoție cu codul
Brilio
Brățară din aur alb Lambada  18 cm 261 115 00273 07 - 0,70 g
estimam pe 24.4. la Dv.

Îți place inspirația noastră? Dacă da, atunci o poți distribui ți prietenilor tăi.