Face rollers, sau rulourile de masaj facial au devenit un mare boom în ultimele luni. Dar de fapt, nu sunt ceva nou, ci dimpotrivă - un instrument străvechi de îngrijire a pielii folosit de maeștrii medicinei tradiționale chineze. Ruloul stimulează fluxul sanguin, ajută la funcționarea sistemul limfatic și îmbunătățește absorbția serurilor și a măștilor. Și, printre altele, datorită lor, te vei bucura de un masaj relaxant plăcut pe toată fața și gâtul.Un alt mare ajutor este gua sha [gva sha]. Această tehnică poate debloca fluxul de energie, crește circulația sângelui, elimina toxinele din corp și, de asemenea, te poate scăpa de riduri și ajută la întărirea contururilor feței.Pe lângă aspectul estetic, culoarea ruloului mai are o semnificație importantă. Rulourile sunt fabricate din minerale și pietre pentru vindecare, ceea ce face ca experiența acestei îngrijiri să fie și mai plăcută. Te poți răsfăța cu acest ritual de întinerire chiar și de două ori pe zi. Dorești să afli cum să le folosești corect?

Ruloul pentru masaj facial are la fiecare capăt câte un cilindru. Cel mai mare este potrivit pentru față, frunte și gât. Iar cel mai mic este ideal pentru tratarea zonei ochilor, a pleoapelor și a nasului. Înainte de masaj, pielea trebuie demachiată și curățată temeinic. Apoi, puteți aplica crema, serul, uleiul sau chiar masca preferată, datorită căreia ruloul va aluneca pe piele și va ajuta la pătrunderea nutrienților în piele. Pentru efectul dorit, urmați instrucțiunile respectați liniile de masaj din poză. Gua sha poate fi în formă de inimă sau buton. Nu uita că, spre deosebire de rulou, atunci când îți masezi fața cu gua sha, trebuie în mod necesar să folosești un produs cosmetic.Sfatul nostru: Pentru o senzație și mai plăcută, pune ruloul de masaj sau gua sha pentru puțin timp în frigider sau sub un jet de apă rece. Vei vedea, sau mai degrabă vei simți că combinația de piatră minerală și răcoare, vă fi pentru pielea ta o adevărată mângâiere:-)

 

Crema nutritivă hidratantă pentru pielea uscată până la cea foarte uscată Creme Fraiche DeBeauté (48HR Moisture Rich Cream)
Nuxe
Crema nutritivă hidratantă pentru pielea uscată până la cea foarte uscată Creme Fraiche DeBeauté (48HR Moisture Rich Cream)
peste 2 zile la Dv.

 

 

Un alt mare ajutor, care poate avea un loc de cinste în baia ta este spatula cu ultrasunete. Probabil că ai auzit de acest dispozitiv de la cosmeticiana ta. Dar nu îți face griji, după puțină exersare va fi ușor de folosit și în confortul casei ;-)Spatulele cu ultrasunete au o dublă utilizare. Ele pot curăța intens pielea sau, dimpotrivă, te pot răsfăța cu un masaj delicat cu ultrasunete. Cum cureți corect tenul? Este ideal să incluzi spatula în rutina de seară aproximativ o dată la 14 zile. Înainte de utilizare demachiază-ți și curăță-ți pielea ca de obicei. Atunci când vei seta regimul de curățare, spatula acționează ca un magnet pentru celulele moarte ale epiteliului, punctele negre și impurități.

 

Nu uita, că în timpul curățării pielea trebuie să fie mereu umedă (de exemplu, aplică o loțiune spray). Apoi, e suficient să setezi regimul dorit (conform instrucțiunilor dispozitivului), să pui aparatul pe piele(cu capul în jos) și alunecând delicat să răzuiești impuritățile și sebumul. Pe parcurs șterge spatula cu un tampon de bumbac.Dimpotrivă, cu regimul de nutriție profundă, poți folosi spatula fără griji în fiecare zi. Ea generează așa-numitul curent galvanic, care încorporează substanțele nutritive din serurile cosmetice în straturile profunde ale pielii. De data aceasta, capul spatulei va fi întors în sus și va injecta efectiv în piele produsul cosmetic (ser, gel, mască etc.) cu toate ingredientele active. De asemenea, poți utiliza spatula cu ultrasunete pentru îngrijirea decolteului.

UltraSpatulă de sunet BeautyRelax Peel & lift Smart BR-1480
Avantajos
BeautyRelax
UltraSpatulă de sunet BeautyRelax Peel & lift Smart BR-1480
peste 2 zile la Dv.
Dispozitiv cosmetic pentru curățarea profundă și înținerirea pielii  Dermatwin BR-1170
Avantajos
BeautyRelax
Dispozitiv cosmetic pentru curățarea profundă și înținerirea pielii Dermatwin BR-1170
peste 2 zile la Dv.
Spumă de curățare multifuncțională și mască de curățare 2 în 1 PerfectlyClean(Multi-Action Foam Clean ser / Purifying Mask 150 ml
Avantajos
Estée Lauder
Spumă de curățare multifuncțională și mască de curățare 2 în 1 PerfectlyClean(Multi-Action Foam Clean ser / Purifying Mask 150 ml
peste 2 zile la Dv.

Ai încercat toate metodele existente pentru a scăpa de punctele negre? Fă loc printre echipamentele cosmetice unui invitat special - eliminatorul de puncte negre. Datorită tehnologiei cu vacuum, elimină temeinic impuritățile și celulele moarte ale epiteliului și micșorează porii dilatați. Chiar și în acest caz, înainte de utilizare demachiază-te.Această piesă de la marca ProfiCare conține patru capuri interschimbabile, dintre care poți alege în funcție de tipul de ten sau de procedura necesară (de exemplu, reducerea porilor dilatați sau îndepărtarea delicată a pielii uscate). În plus, are o încărcare practică prin USB, astfel încât să-l poți lua cu tine în călătorii. Cât de des să e bine să-l folosești? De 1-2 ori pe săptămână :-)

Dispozitiv de îndepărtare a punctelor negre și a porilor PC-PR 3025
Avantajos
ProfiCare
Dispozitiv de îndepărtare a punctelor negre și a porilor PC-PR 3025
peste 2 zile la Dv.
Vacuum pentru curățarea pieliipiele perfecta PO2010
Concept
Vacuum pentru curățarea pieliipiele perfecta PO2010
peste 2 zile la Dv.
Perie pentru curățarea feței Pure
Silk`n
Perie pentru curățarea feței Pure
peste 2 zile la Dv.

Periile de curățare sonice au devenit aparate foarte populare în îngrijirea cosmetică. Ai și tu una? Te poți inspira, de exemplu, cu brandul ceh Concept, care a prezentat un nou aparat Sonvibe. Acesta te va impresiona prin forma sa unică, datorită căreia este posibilă curățarea chiar și a locurilor greu accesibile (de ex. în jurul nasului), dar și cu încălzire încorporată, care este foarte plăcută, mai ales iarna.Peria dispune de două intensități de funcționare, pentru curățarea de rutină și curățarea profundă a zonei T. Începe întotdeauna prin aplicarea pe perie a unei cantități mici de gel de curățare, spumă sau alt produs preferat și glisează ușor pe față. Peria elimină reziduurile de machiaj, celulele moarte ale epiteliului și curăța porii. De asemenea, contribuie la o mai bună absorbție a cremelor pentru piele și reduce sebumul.Pentru a profita la maximum de acest aparat, continuă cu masajul termic. Întoarce peria cu perii în afară. Masajul reduce ridurile, crește circulația sângelui și ajută la reducerea oboselii și umflăturilor. Pulsarea ușoară și căldura sunt nu doar plăcute, ci și benefice. În plus, cu o utilizare regulată, pielea ta va fi frumos fortificată și întinerită.

Perie pentru curățare a feței  (Mini Facial Deep Pore Cleanser)
-10 %Lichidare de stocPromoție
Rio-Beauty
Perie pentru curățare a feței (Mini Facial Deep Pore Cleanser)
peste 2 zile la Dv.
Perie sonică pentru curățarea feței  Perfect skin PO2000
Concept
Perie sonică pentru curățarea feței Perfect skin PO2000
peste 2 zile la Dv.
Gel spumos de curățare Naturals cutanate(Botanical Gel) 200 ml
Garnier
Gel spumos de curățare Naturals cutanate(Botanical Gel) 200 ml
peste 2 zile la Dv.

 

Ai avut onoarea să folosești o placă galvanică? Acest tip de dispozitiv este potrivit atât pentru saloanele profesionale, cât și pentru uz casnic. Datorită procesului de ionizare, ionii pătrund direct în toate straturile pielii. Prin acțiunea acestor ioni, celulele capătă o capacitate mai bună de a absorbi toți nutrienții din creme, măști și seruri în straturile profunde ale pielii. Sună complicat? O placă galvanică este un dispozitiv care va „introduce” serul, crema sau masca preferată cât mai adânc în piele. În plus, acest ritual îngrijitor este completat de un masaj ușor vibrator care îmbunătățește circulația sângelui și stimulează sistemul limfatic facial.

În plus, unele plăci galvanice sunt completate de terapia cu fotoni, cu o mulțime de lumini colorate. Această terapie cu lumină este excelentă dacă dorești să stimulezi producția de colagen. Este un ajutor care nu poate fi omis în lupta împotriva ridurilor.

Placă galvanică FC 90
Avantajos
Beurer
Placă galvanică FC 90
peste 2 zile la Dv.
Alte aparate cosmetice
Cel mai bun pentru pielea dvs