Muži v černém: Inspirace barvou, která burcuje svět

Black Friday nu ne inspiră doar la cumpărături. Inițial o sărbătoare americană, a devenit din anul 2005 simbolul tuturor amatorilor de shopping și, din motive evidente, comercianții nu renunță la ea. Această culoare simbolizează cifrele negre pe care orice antreprenor dorește să le obțină. Există o putere extraordinară în culoarea neagră. Din punct de vedere tehnic, nu este vorba deloc de culoare: negrul este ceea ce vedem atunci când un obiect absoarbe toate lungimile de undă vizibile. Poate că acesta este motivul pentru care are abilități vizuale unice și pentru care ne gândim cel mai des la negru atunci când vrem să facem să salte lumea de pe scaun. Negrul a fost purtat de generația beat, o poartă goții și mișcarea emo. Cu toate acestea, nu include în sine nimic care să simbolizeze neapărat protest sau negativitate. În multe culturi, simbolizează tristețea, dar și eleganța sau erotismul. Scufundați-vă cu noi în mistica nuanței negre și descoperiți un fenomen care se potrivește cu orice culoarea a pielii și oricărui stil de viață.

Culoarea neagră este remarcabilă prin faptul că iese în evidență prin expresivitatea sa, fără a pune în umbră purtătorul. Dimpotrivă. Subliniază personalitatea, unifică siluetele și iluminează persoana care o poartă. Adaugă o notă de nonșalanță unei ținute sportive, motiv pentru care iubitorii de funcționalitate și confort nu se mai satură de ea. Puteți purta un hanorac de marcă cu pantaloni de trening negri, o jachetă călduroasă matlasată, iar pe umăr o borsetă practică. Încălțați sneakerii nemuritori, puneți-vă o căciulă și să înceapă aventura.

În anul 1926, rochia mică neagră a ajuns pe coperta revistei Vogue, care a numit-o "Ford" al garderobei feminine. Dar negrul i-a fascinat și pe bărbați, iar cafenelele și cluburile Charleston de la Broadway până la Paris s-au îmbrăcat în smochinguri negre. Până în prezent, eleganța neagră pentru bărbați nu s-a demodat. Asortați un palton lung cu pantaloni negri, botine și o geantă din piele și completați-vă ținuta cu o eșarfă în carouri. Veți fi un gentleman indiferent dacă sunteți la o ședință, la o întâlnire sau la o lecție de charleston.

Fular pentru bărbați
-22 %Lichidare de stoc
Art of Polo
Fular pentru bărbați
peste 2 zile la Dv.
Inel fashion bronz Elan DW0040010
Până la -21 %Lichidare de stoc
Daniel Wellington
Inel fashion bronz Elan DW0040010
peste 2 zile la Dv.

Se spune că negrul a preluat oficial controlul asupra modei odată cu micile rochii negre ale lui Coco Chanel și cu primele filme care au arătat o lume cu totul nouă, plină de vedete de cinema și divertisment, dar - fără să vrea - acea lume era alb-negru. Chiar și după o sută de ani, moda încă iubește negrul, iar stilul de stradă modern (cu excepția griului) îl prețuiește în mod corespunzător. Convigeți-vă cu ochii voștri că o face cum trebuie și nu uitați să purtați blugii negri, tricoul, cămașa elegantă, căciula și borseta, pe care cu toții o adorăm din nou.

Hanorac pentru bărbați
Avantajos
VANS
Hanorac pentru bărbați
peste 2 zile la Dv.