Șepcile și căciulile demult nu mai sunt doar prioritatea copiilor. Trendurile de modă din ultimii ani țin cont și de confort, iar căciulile îndeplinesc fără îndoială acest trend. Pomponul clasic îl poți înlocui cu unul de blană, căciula obișnuită cu una de culoare terendy, decorată cu pietricele sau perle și ținuta ta va avea un aspect grozav. Vei fi surprinsă cât de repede și mai ales cu câtă plăcere, te vei deprinde să ai capul la cald. :-)

 

 

 

Nici bărbații nu ar trebui să uite de șepcile călduroase. Ca și în cazul femeilor, este vorba de un accesoriu minunat, dar și funcțional. Caută prin garderobă și vezi dacă iubitul tău are vreo căciulă. Dar dacă vei găsi una, pe care o are de vreo zece ani, pune-o pe polița cu haine de lucru în grădină. Setul căciulă cu fular ar putea fi o idee bună de cadou de Crăciun, pe care, cu siguranță, le va purta.

 

 

 

Pălăriile și beretele sunt din nou la modă, deci le poți încerca și tu:-) Zici că nu ți se potrivesc? Ei ba, e suficient să găsești croiala și culoarea potrivită și vei vedea cât de bine se aranjează. Și bentițele? Acestea fac parte dintre hiturile ultimilor ani. Poți alege modele sport, dar și modele mai elegante, care sunt decorate cu broderii sau mărgeluțe frumoase. Și desigur au unele avantaje. Nu îți vor strica coafura și cu ele poți purta părul prins în coadă:-)

 

 

Ți-a plăcut inspirația noastră cu pălării și căciuli? Partajează și prietenilor, ca să se încălzească și ei cu piese la modă:-)