Ceasuri Wotchi
Hodinky Wotchi

Îți plac echipamentele tehnice sau accesoriile de modă sofisticate? Descoperă lumea ceasurilor inteligente și inspiră-te cu piesele de la Wotchi. În portofoliul acestui brand, vei găsi o abundență de modele de ceasuri inteligente la un preț superb, care te vor captiva prin designul lor la modă și funcțiile utile. Nu vor rămâne mulțumiți numai sportivii, ci și toți cei cărora le place să aibă o imagine clară despre toate activitățile sale.

 

Nu avem în ofertă ceasuri cu izvor artezian, însă vei găsi ceasuri cu barometru, busolă sau, spre exemplu, cu altimetru. Dar nu te îngrijora, dacă ai amețeli, nu va trebuie să urci la înălțime. Tu vei decide, ce funcții folosești. Pedometrul, monitorizarea activității fizice, rritmului cardiac și a calității somnului sau notificări în telefonul mobil sunt funcții ordinare aproape pentru toate modelele.

Hodinky Wotchi
Hodinky Wotchi
Smartwatch W02P - Pink
-41 %
Wotchi
Smartwatch W02P - Pink
estimam pe 19.6. la Dv.

Vremurile, când ceasurile inteligente erau doar albe sau negre și doar cu curelușă din silicon, sunt în trecut. Acum de ele se pot bucura și cei ce iubesc auriul, argintiul și chiar pietricelele sclipitoare. Dacă ești în căutarea unei piese elegante, care să se asorteze cu outfiturile mai formale, brățările cu design milanez sunt alegerea potrivită.

Orașul italian Milano este o mecca a modei și stilului, așa că nu este de mirare că aceste curele elegante au apărut anume acolo. Sunt apreciate pentru faptul că se adaptează perfect la dimensiunea încheieturii mâinii, astfel încât să te simți confortabil în orice clipă.

Hodinky Wotchi
Hodinky Wotchi
Hodinky Wotchi
Hodinky Wotchi

Ești printre cei pe care ceasul clasic îi incomodează și trebuie să-l aranjeze mereu? Despre brățara fitness vei uita că o ai la încheietura mânii. Este mică, dar iscusită și la un preț minunat. Are aproximativ aceleași funcții ca și un ceas inteligent clasic. De exemplu, îți poate număra pașii, monitoriza ritmul cardiac și somnul sau afișa notificări de pe telefonul mobil. Cu siguranță vei aprecia, mai ales în perioada actuală, măsurarea temperaturii corpului, de care dispun unele modele.

Cu o astfel de brățară poți bucura și școlarii mici, care tânjesc după primul lor ceas inteligent. Le este mai ușor să descifreze afișajul digital, decât indexurile ​​analogice și în plus se vor bucura de toate funcțiile inteligente, dar sigure. Dacă tot va fi întreaga familie echipată, puteți organiza acasă o provocare săptămânală pentru cel mai activ sportiv. :-)

Brățară fitness W10B
-56 %
Wotchi
Brățară fitness W10B
estimam pe 19.6. la Dv.
Brățară fitness W13P
-61 %
Wotchi
Brățară fitness W13P
estimam pe 19.6. la Dv.
Hodinky Wotchi
Ceasuri Wotchi