Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
Ceasuri Wotchi
Hodinky Wotchi

Îți plac echipamentele tehnice sau accesoriile de modă sofisticate? Descoperă lumea ceasurilor inteligente și inspiră-te cu piesele de la Wotchi. În portofoliul acestui brand, vei găsi o abundență de modele de ceasuri inteligente la un preț superb, care te vor captiva prin designul lor la modă și funcțiile utile. Nu vor rămâne mulțumiți numai sportivii, ci și toți cei cărora le place să aibă o imagine clară despre toate activitățile sale.

 

Nu avem în ofertă ceasuri cu izvor artezian, însă vei găsi ceasuri cu barometru, busolă sau, spre exemplu, cu altimetru. Dar nu te îngrijora, dacă ai amețeli, nu va trebuie să urci la înălțime. Tu vei decide, ce funcții folosești. Pedometrul, monitorizarea activității fizice, rritmului cardiac și a calității somnului sau notificări în telefonul mobil sunt funcții ordinare aproape pentru toate modelele.

Hodinky Wotchi
Hodinky Wotchi

Vremurile, când ceasurile inteligente erau doar albe sau negre și doar cu curelușă din silicon, sunt în trecut. Acum de ele se pot bucura și cei ce iubesc auriul, argintiul și chiar pietricelele sclipitoare. Dacă ești în căutarea unei piese elegante, care să se asorteze cu outfiturile mai formale, brățările cu design milanez sunt alegerea potrivită.

Orașul italian Milano este o mecca a modei și stilului, așa că nu este de mirare că aceste curele elegante au apărut anume acolo. Sunt apreciate pentru faptul că se adaptează perfect la dimensiunea încheieturii mâinii, astfel încât să te simți confortabil în orice clipă.

Hodinky Wotchi
Hodinky Wotchi
Hodinky Wotchi
Hodinky Wotchi

Ești printre cei pe care ceasul clasic îi incomodează și trebuie să-l aranjeze mereu? Despre brățara fitness vei uita că o ai la încheietura mânii. Este mică, dar iscusită și la un preț minunat. Are aproximativ aceleași funcții ca și un ceas inteligent clasic. De exemplu, îți poate număra pașii, monitoriza ritmul cardiac și somnul sau afișa notificări de pe telefonul mobil. Cu siguranță vei aprecia, mai ales în perioada actuală, măsurarea temperaturii corpului, de care dispun unele modele.

Cu o astfel de brățară poți bucura și școlarii mici, care tânjesc după primul lor ceas inteligent. Le este mai ușor să descifreze afișajul digital, decât indexurile ​​analogice și în plus se vor bucura de toate funcțiile inteligente, dar sigure. Dacă tot va fi întreaga familie echipată, puteți organiza acasă o provocare săptămânală pentru cel mai activ sportiv. :-)

Hodinky Wotchi
zile
:
ore
:
minute
:
secunde