Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Te întrebi ce piese au fost cele mai populare în 2020? Fă-te comod, acum îți vom prezenta cele mai vândute piese care au dominat anului care se apropie de sfârșit.

 

 

Cele mai vândute comori din categoria ceasurilor au fost marcate de tehnologiile inteligente. Ce se aude la tine, ai înlocuit deja ceasul analog cu un ceas inteligent?

 

 

Parfumurile franceze sunt de mult timp printre cele mai bune. Așadar, cu siguranță nu te va surprinde faptul că au fost pe primele trepte ale popularității și în acest an.

 

 

Strălucirea orbitoare a bijuteriilor din argint și a cristalelor clare i-a fermecat pe mulți purtători. Ce piesă ai alege tu?

 

 

Ai observat noutățile din sortimentul nostru cosmetic? Desigur merită menționate brandul Lierac sau noua băutură Masterpiece cu o aromă proaspătă de aloe vera și soc.

 

 

Crossbody, de mână sau business? Alege-ți geanta potrivită anume pentru tine.